نهالم۷۹ مدیر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 عنوان عکس بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 42 پست سلامدوستان من تو اقدامم ماه اوله۵ روز مونده ب موعدم امروز صبح بی بی چکم بعد نیم ساعت هاله انداخت ب نظرتون مثبته؟ 1404/10/06 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3719 من ماه اولهانشالله ک خبر خوب بدی بگی مامان شدی😍 انشاالله هردو مامان بشیم.اگه بودی بیا اینجا خبر بده همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 انشاالله هردو مامان بشیم.اگه بودی بیا اینجا خبر بده حتما میگم شما هم خبر بده خوشحال میشم برات دعا میکنم بی بی چک زدی دوتا خط پررنگ ببینی خیالت راحت بشه😍
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3719 بله حتما خبر میدمممنون از دعای قشنگت همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
acloudy عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3112 سلام بی بی چک نزدی امروز؟من طاقت نیاوردم صبح زدم سریع دو خط شد 😊انشاالله فردا یا پس فردا میرم آزمایش ولی مطمئنم باردارم چون از دیروز ویارم هم شروع شده🤢
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 سلام بی بی چک نزدی امروز؟من طاقت نیاوردم صبح زدم سریع دو خط شد 😊انشاالله فردا یا پس فردا میرم آزمای ... سلام امیدوارم باردار باشی و خدا ی بچه سالم صالح بهت بده عزیزم من از دیشب پریود شدم درکمال تعجب سه روز جلو انداختم ایشالا این ماه اقدام کنم نتیجه بگیرم
acloudy عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3112 سلام امیدوارم باردار باشی و خدا ی بچه سالم صالح بهت بده عزیزم من از دیشب پریود شدم درکمال تعجب سه رو ... منم الان لکه دیدم نمیدونم دارم پریود میشم یا مثل زمان دخترم افتادم به خونریزی
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 منم الان لکه دیدم نمیدونم دارم پریود میشم یا مثل زمان دخترم افتادم به خونریزی خداکنه لک لانه گزینی باشه بعضیارو میگن لانه گزینیشون دیر اتفاق میوفته خط بی بی چک پررنگ بود؟
acloudy عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3112 خداکنه لک لانه گزینی باشه بعضیارو میگن لانه گزینیشون دیر اتفاق میوفته خط بی بی چک پررنگ بود؟ خیلی نه ولی واضحه ببینهمون لحظه اول هم افتاد هنوز ۵ روز تا موعدم مونده
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 خیلی نه ولی واضحه ببینهمون لحظه اول هم افتاد هنوز ۵ روز تا موعدم مونده اره مشخصه انشالله که بارداریاسترس نداشته باز اگ از روز اقدام ۱۰ روز گذشته برو ازمایش ۱۰۰ درصد جواب میده استرس بدتر باعث میشه پریود بشی
acloudy عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3112 اره مشخصه انشالله که بارداریاسترس نداشته باز اگ از روز اقدام ۱۰ روز گذشته برو ازمایش ۱۰۰ درصد جواب م ... فردا قراره برم آزمایش دکتر هم عصر نوبت گرفتم خوشبختانه فقط همون لک اندازه پشت ناخن بود و کلا قطع شد الحمدلله الان کمردردم هم از بین رفته فقط همون یک ساعت اینا بود یکم دخترمو بغل کردم بعدش اینطوری شد 😣🥲
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 فردا قراره برم آزمایش دکتر هم عصر نوبت گرفتم خوشبختانه فقط همون لک اندازه پشت ناخن بود و کلا قطع شد ... خداروشکر ایشالا فردا خبرای خوب بشنویچند وقته اقدام میکنی؟
acloudy عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3112 خداروشکر ایشالا فردا خبرای خوب بشنویچند وقته اقدام میکنی؟ انشااللهوالا اقدام که 😅 فقط یکبار این ماه رابطه بدون جلوگیری داشتیم و انگار همون گرفته
نهالم۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 25 انشااللهوالا اقدام که 😅 فقط یکبار این ماه رابطه بدون جلوگیری داشتیم و انگار همون گرفته خب خداروشکر حتما ازمایش بده زودتر ک خیالت راحت بشه