2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکانیکعموم مکانیکه ماشالا پولشون از پارو بالا میره،اونموقع که حقوق متوسط مردم۸-۹تومن بود,میگفت اگه ک ...

اره والا پسر خاله من شرکت کار میکرد قبلا بعد دیگه نیرو نمیخواست اینو انداختن بیرون با چند نفر دیگه رو خالم چقدر گریه و ناراحتی میکرد اینم رفت مکانیکی زد مغازه اجاره کرد الان ماشاا... دوسه تا خونه و زمین وماشین خریده یه مغازه هم خرید دیگه اجاره نمیده

اره والا پسر خاله من شرکت کار میکرد قبلا بعد دیگه نیرو نمیخواست اینو انداختن بیرون با چند نفر دیگه ر ...

عموی منم الان ماشالا هزار ماشالا سه تا خونه دارن یه مغازه دارن

خونه هاشونم لوکسااا

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
بگو اگر من برم تو اون کار زندگیمو نجات دادی کلی صواب کردی با چند نفری که تاپیکو ببین دست توش زیاد نم ...

باشه عزیزم فقط پرستیژ کاری نداره خودمم هم تاچندماه پیش نمیدونستم تا اینکه پسرم رفت کمک عموش ببین کارتن موز خالی رو میخره به دوبرابر وبعضی وقتا سه برابر میفروشه تومیدون تره بار غرفه داره سبد های میوه ایی رومیخره بادرصدی سود میفروشه شکسته ها یه قیمتی داره سالم ها یه قیمت پسرم میگه مادر تراکنش مالی یک ماه شده تقریبا یک میلیارد پسرم هم میخاد همین کار رو ادامه بده البته باید بدونی کی بخری کی بفروشی