2777
2789

ولی ژله ای که همون طلقی هست رو نگیر بع نظرم.یکی از آشناییمون داشت میرفتیم خونش اصلا خیلی اذیت بودیم مثل یه نایلون که تن آدم چسبیده باشه و جالب نبود اصلا

وبی پارچه ای خا خوبه .

من مبلم مال چهارسال پیش و رنگش طوسی هر وقت مهمون میاد کاور میذارم که رنگش سفید خط مشکی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بگیر خیلی خوبه پارچه کشی . گرونه اما خیلی خوبه من. دو ست مبلم دو سال پیش دوازده میلیون شد اما ارزششو داشت هر دو ماه میندازم ماشین . مبل استیل ها زیرش بندینک داره که میبندم تکون هم نمیخوره .

ولی ژله ای که همون طلقی هست رو نگیر بع نظرم.یکی از آشناییمون داشت میرفتیم خونش اصلا خیلی اذیت بودیم ...

خیلی ممنون عزیزم

واقعا لطف کردین که جواب دادین. آره به نظر خودمم پارچه ای بهتره.

فقط اینکه من بچه ی کوچیک دارم میترسم آب و چی بریزه از کاور بگذره خراب شه.

حتما بگیر خیلی خوبه پارچه کشی . گرونه اما خیلی خوبه من. دو ست مبلم دو سال پیش دوازده میلیون شد اما ا ...

خیلی ممنون.🌷🌷

بین کاور ژله ای و پارچه ای موندم. شوهرم میگه پلاستیکی بگیر و خرج زیادی نکن. و از طرفی بچه ها آب میریزند خراب نشه.

خیلی ممنون.🌷🌷بین کاور ژله ای و پارچه ای موندم. شوهرم میگه پلاستیکی بگیر و خرج زیادی نکن. و از طرفی ...

ما خییلی حساسیم به راحتی مثلا چون یکسره رو مبل دراز میکشیم ومیشینیم دوست داریم به چیز راحت باشه و چق چق صدا نده واینکه ژله ای برای تابستون ممکن گرم هم باشه چون نایلون دیکه

خیلی ممنون عزیزمواقعا لطف کردین که جواب دادین. آره به نظر خودمم پارچه ای بهتره.فقط اینکه من بچه ی کو ...

انقدرا هم نازک نیست.

واینکه از نظر هزینه فکر نکنم ژله ای کمتر باشه

راستی خیلی هم گرون نشد مبل ۸ نفره تمام پارچه ۷ ودویست شد

بله عزیزم منم چند جا پرسیدم میگند ژله ای ۶ تومن، پارچه ای ۸ تومن.

ولی نگرانم هر کدوم رو بگیرم پشیمون شم چرا اون یکی رو نگرفتم.🙃