2777
2789
عنوان

طلا خریدم بفروشم بنظرتون

306 بازدید | 14 پست

من پارسال ازین برنامه های که طلا آب شده مبزارن نصب کردم و یکم خریدم اندازه ۴۰۰ تومن همینجوری گفتم بزار بخرم ببینم چطوریه

الان شده ۸۹۸ تومن ، من پول میخوام بنظرتون اگه تا شب ۹۰۰ تومن شد بردارم ۴۰۰ تومنشو؟

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

اگه نیاز داری آره

ممنون

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰۰ملیون؟؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

۴۰۰ هزار تومن؟

بله

۴۰۰ملیون؟؟

نهههه هزارتومن

نهههه هزارتومن

اها😂

اگر لازم داری خب بردار اگر نه ولشکن ب نظرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

نفروش اگر دیدت بلندمدتی هست

ولی اگر خود اپلیکیشن طلا آدرس داره و میشه برو فیزیکی تحویل بگیر با فاکتور و هر چند گرم هست تحویل بگیر بیار خونه

یهو دیدی خدا نکرده جنگی چیزی شد دستت به پولت و طلات نمیرسه

نفروش اگر دیدت بلندمدتی هست ولی اگر خود اپلیکیشن طلا آدرس داره و میشه برو فیزیکی تحویل بگیر با فاکتو ...

واویلا صد صوت هم نیست فیزیکی چیرو بره بگیره تازه جنگ شد وجودش تغییری تو زندگی ایجاد نمیکنه