2777
2789
عنوان

احتیاج به کمک فوری دارم لطفاااا

244 بازدید | 36 پست

خیلی حالم بده احساس پوچی میکنم تنهام نامزدم تنهام گذاشته و چن. روزیه بعد دعوا رفته و نیست احساس بی ذرزشی میکنم حابم بده دلم تنگ شده براش دارم میمیرم جون میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مننننن 😭😭😭😭😭😭از دیروز تا الان خبری ازش نیستتتتتهش میاد میگه سرم شلوغ بود😭😭😭میخوام بهم ب ...

منم همینجور نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده خیلی دلم تنگه دوسش دارم

منم حالم بده پریشب از تو گوشیش دیدم که تو اینستا استوری دخترهارو ریپلای کرده بود و مزه انداخته بود واسشون . شمارش رو به یه پسر که مشخص بود از اون مشکل داراس داده بود و گفته بودی بیا دم مغازم کاری داشتی بهم بگو . شمارشو ب ی دختر داده بود .دلم میخاد بمیرم اینقد غم تو دلمه .فقط دلم میخاد بمیرم

خیلی شبیه منی 😓اولش خوب بود ولی الان یه مدته سردی نو رابطمه

دقیقا همینه الان دیکه بیخیال شده به هرکیم میگم میگه ول کن خیلی حساسی ولی من نمیتونم اینجوری نادیده گرفته شدنو تغییر رفتارو تحمل کنم

دقیقا همینه الان دیکه بیخیال شده به هرکیم میگم میگه ول کن خیلی حساسی ولی من نمیتونم اینجوری نادیده گ ...

واییییییی همه به منم میگن که حساسم ولی اینجوری نیست 😭😭😭تهش مامانم میگه تو این دوره زمونه پسر خوب کمه

آره کمه ولی همینشم داره کم محلی میکنه 😭😭😭

واییییییی همه به منم میگن که حساسم ولی اینجوری نیست 😭😭😭تهش مامانم میگه تو این دوره زمونه پسر خوب ...

دقیقا درکت میکنم من به خاطرش حاضر شدم برم شهرستان توی یه خونه کوچیک زندگی کنم قید درس رو زدم قید خونوادمو زدم قید کیس های خوبو زدم به خاطر عشق ولی همونم ازم گرفت هیچی برام نمونده