از وقتی اون تاپیک رو دیدم که گردو خوردن صبحونه نشونه پولداری تو ایران هست دلم میخواد 🔪🔪🔪
قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم
یعنی گوگل من عکس خاویار برام میاره بالا ولی بقیه رو ندیدم که بیاره 😏😏😏
«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم{...
برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی دغدغه موی کودکشون رو نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak
هسته خرما بیرون میاری بجاش مغز گردو میذاری بعد یکم آرد بو میدی اگه روغن پاک دوست داشته باشی با روغن پاک آرد بو بده بعد زردچوبه دارچین بیشتر میزنی نسبت ب زنجبیل یکم فلفل سیاه من زعفرون آسیاب شده هم ریختمنصف قاشق شکرم در اخر میرزی تو موادت و تفت میدی رطب و تو ظرف سردار بچین ی لایه مواد بریز ی لایه خرما بچین