2777
2789
عنوان

روزی 3️⃣تا گردو میخورم 😏بسوزید

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 195 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مردا اصلا لیاقت خوبی رو ندارن،

رفتم براش شلوارک خریدم پولم اضافه موند یه کتونی و مانتو هم واسه خودم خریدم،

میگه چرا همش یدونه شلوارک خریدی؟

هرچی میگم بابا پولم کم بود باز حرف خودشو می زنه😂😂😂

جریان چیه

هیچی بابا تاپیک داغ دختره میگفت خواستکارم حقوقش ۳۵ هست چجوری روش شده بیاد خواستکاری من ، من روزی ۳تا گردو میخوریم

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

ما نون داریم خونمون بسوزید 😂😂💔

😂😂😂

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

وی تاکید خاصی رو گردو داشت

اره نمبدونم چرا

کدوم تاپیک؟

تو تاپیک های داغ نوشته حقوق خواستکار ۳۵ تومن

هیچی بابا تاپیک داغ دختره میگفت خواستکارم حقوقش ۳۵ هست چجوری روش شده بیاد خواستکاری من ، من روزی ۳تا ...

۳ تا؟؟؟یعنی گردو خوردن نشانه پولداریه؟

آی ام لاکچری

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره عزیزم دوتا خروس 4 تا مرغ😍

ای جونم 😍😍😍

ماهم داشتیم یمدت داداشم گریه میکرد میخواست برامون روزی ۲بار تخم مبزاشت ولی من دلم میسوخت خیلی زور میزد تازه بار اول تخمش خونی بود دلم کباب شد براش