2777
2789

سلام زن داشته باشی یک نفر رو اغفال کنی حامله هم بکنی آخر هم بکشیش😣

خب سمیه روطلاق میداد اونو میگرفت چرا اینقد بدجنس 😬😶

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

سمیه بچه مایه داره

به پولش نیاز داره

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قسمتش ،اونی که پشت فرمون وانت بود ،زن سلیم رو دید تو خیابون ،اون کی بود ،اون مرده؟

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

جاوید و نسا رو مخ ان حسابیاما خب جاوید در نهایت کارما شو پس میده کاش تو واقعیتم این طوری بود

اخرش چی میشه سرنوشت جاوید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

اخرش چی میشه سرنوشت جاوید؟

خیلی وقت پیش دیدم خیلی یادم نیست

اما فک کنم همه مال و اموال خانواده زنش میکشه بالا میره خارج که سرش کلاه میزارن پولشو بالا میکشن فلج میشه بر میگرده ایران یادم نیست چرا فلج شد

سمیه از کجا فهمید ک جاوید با یکی دیگه هس

بعد از این شراره کشت دختر جاوید خواست جامدادی از ماشین برداره مینو هم با دختر جاوید رفت برن از داخل ماشین جاوید یک گردنبند مینو پیدا کرد که دید عکش شراره است

بعد ب سمیه داد و قضیه رو گفت

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚