2777
2789
عنوان

حلال کردن نفرین یا سپردم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 35 پست
نمیدونم معنی نفرین چیه ولی وقتی واگذار میکنی بخدا یعنی اون حقتو بگیره یجورایی اون تقاص کارشو پس بده

اون تقلص پس بده حقی ک ازم خورده بر نمیگرده من نمیخوام ادب بشه میخوام حقم برگرده

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام ببخشم میخوام بسپرم بخدا بشه حق الناس که حقمو بگیره ولی عذاب و نفرین اون حق منو بر نمیگردونه ...

من اینکار را کردم جز آزار خودم هیچی نداشتم

با دل شکسته خون گریه کردم و گفتم خدا میسپارمش بهت حلال نمیکنم حقمو بگیر

۸ سال گذشت زندگی اون شخص پر از موفقیت و خیر شد

هیچی عوض نشد برای اون شخص

تازه یه مدت منو گله مند کرد که خدا چرا حقمو نگرفتی

چرا داره خوش و خرم زندکی میکنه

تازه خودم هر روز گرفتارتر شدم

نکن اینکارو

بخشیدن یعنی مثلا طرف رو دستگیر کنه و قاضی بگه باید حق رو پس بدی بعدش استارتر بگه من بخشیدم حقم رو ای ...

همین حقی ک ازم خودو نمیبخشم حلالم نمیکنم ولی نفرین و اینام نمیکنم بجاش میسپرم بخدا خدا خودش حق ضایع شده من توسط بنده بی انصافشو بهم برگردونه کاری با بندش ندارم

دیگه اینو شما تعیین نمیکنی که اگه همچین چیزی میخوای باید خودت بیفتی دنبال کارت

زورم نمیرسه

بخشیدن یعنی مثلا طرف رو دستگیر کنه و قاضی بگه باید حق رو پس بدی بعدش استارتر بگه من بخشیدم حقم رو ای ...

نه ما از راه دور هم میتونیم کاملا حلال کنیم

طرف ظلم کرده ته دلمون راضی بشه و بگیم حلال کردم کامل و بخشیدم کامل

نیاز به قاضی نیست قاضی اصلی خداست

همین حقی ک ازم خودو نمیبخشم حلالم نمیکنم ولی نفرین و اینام نمیکنم بجاش میسپرم بخدا خدا خودش حق ضایع ...

اره دیگه اون شخص یک گناه کرده که نافرمانی خدا رو کرده

و دو اینکه حق شما رو ضایع کرده

هم بخاطر گناهش عذاب میشه

و هم بخاطر حق در قیامت از خوبی های اون میگیرن به شما میدن

خوبی نداشت از بدی های شما میگیرن به اون میدن

انقد که حق جبران بشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من اینکار را کردم جز آزار خودم هیچی نداشتم با دل شکسته خون گریه کردم و گفتم خدا میسپارمش بهت حلال نم ...

من نمیخوام این حرفم که سپردمش بخدا نوعی نفرین باشه من میگم خدایا ب اون بندت ک حق منو خورد کاری ندارم حلالشم نمیکنم ولی خودت یجوری حقی ک ازم ضایع شدو بهم برگردون ب انصاف خدا پناه میبرم نه بندش

نه ما از راه دور هم میتونیم کاملا حلال کنیمطرف ظلم کرده ته دلمون راضی بشه و بگیم حلال کردم کامل و بخ ...

متوجه عرض بنده نشدید

بخشش از جایگاه بالاست

یعنی باید طرف بیاد بگه منو ببخش

بحث سر قاضی نیست

ولی بله میتونیم حلال کنیم طرف رو و بگیم کاملا از حق خودمون گذشت کردیم

منظور بنده این بود کسی که حق کسی رو ضایع میکنه کارش خیلی بدتر از کسی است که گیر افتاده و میگه منو ببخش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من نمیخوام این حرفم که سپردمش بخدا نوعی نفرین باشه من میگم خدایا ب اون بندت ک حق منو خورد کاری ندارم ...

حتما برمیگردونه شده از طریق دیگه

پس رهاش کن کامل و اعتماد کن به خدا

اره دیگه اون شخص یک گناه کرده که نافرمانی خدا رو کرده و دو اینکه حق شما رو ضایع کرده هم بخاطر گناهش ...

ولی تو این دنیا میخوام بخاطر نفرینی که نکردم و ازش گذشتم ولی نه به معنی حلال کردن نه یعنی من گذشتم سپردم بخدا خدا برکاتشو به زندگیم زیاد که جوری ک حقی ک ازم ضایع شد برگرده

ولی تو این دنیا میخوام بخاطر نفرینی که نکردم و ازش گذشتم ولی نه به معنی حلال کردن نه یعنی من گذشتم س ...

قطعا یه جا جبران مییشه براتون ولی شاید خودتون متوجه نشید

حتما برمیگردونه شده از طریق دیگهپس رهاش کن کامل و اعتماد کن به خدا

خب رها کردن به معنی بخشیدنه؟

و سپردم بخدا ب معنی نفرین؟