2777
2789
عنوان

حلال کردن نفرین یا سپردم بخدا

199 بازدید | 35 پست

ببینید یکی حقمو خورده من چیزی بهش قرض داده بودم و ندادو رف ک رفت

الان من نمیخوام نفرینش کنم ولی حلالشم نمیکنم میخوام واگذارش کنم ب خدا ولی از طرفی نمیخوامم هی بهش فکر کنم ولی نمیخوامم ببخشمش ولی میخوام بخدا بسپارم و حقمو از خدا بخوام ک بهم برگردونه هر طور که خودش صلاح میدونه ولی التماس بندشو نکنم ک حق خودمو برگردونه و به قدرت خدا پناه ببرم نه به انصاف بندش

یعنی نمیخوام نفرین کنم چون نفرین و بدبختی طرف حقمو برنمیگردونه فقط میخوام بخاطر ک نفرین نکردمو واگذار کردم بخدا خدا خودش یجوری حقمو برگردونه و جواب حساب کاراونم باخدا باشه

این بخدا سپردم چی میشه الان یعنی حلالش کردم یا نکردم

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودت رودروایسی داری مگه بگو نمیبخشم و حلال نمیکنم وواگذار میکنم بخدا

یعنی نفرین کردن؟

حلالش نکردی

نفرینش هم نکردی

بهترین کار کردی تقریبا

حق شما در قیامت گرفته میشه ازش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چون زورم نمیرسه

اول تلاش کن اگه نتونستی و راه چاره برای گرفتن حق نبود بعد بسپار به خدا

ولی بدون روش خدا با ما فرق داره

یعنی ممکنه شما به حقت نرسی ولی اون طرف تاوان بده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من درکت میکنمخودتو اذیت نکن به زور ببخشی هر وقت آمادگی داری ببخش

نمیخوام ببخشم میخوام بسپرم بخدا بشه حق الناس که حقمو بگیره ولی عذاب و نفرین اون حق منو بر نمیگردونه من فقط حقمو از خدا میخوام و این بنده بی انصاف و ب خداش میسپرم

من درکت میکنمخودتو اذیت نکن به زور ببخشی هر وقت آمادگی داری ببخش

بخشیدن یعنی مثلا طرف رو دستگیر کنه و قاضی بگه باید حق رو پس بدی

بعدش استارتر بگه من بخشیدم حقم رو

این میشه معنای بخشش

وگرنه وقتی دستش به طرف نمیرسه

یا زورش نمیرسه دیگه بخشش معنا نداره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد