2777
2789
عنوان

با دختر عمه ام کتک کاری کردم زدمش

118 بازدید | 6 پست

خونه مادربزرگم گاهی جمع میشیم بعدگاهی میدونم اشتباهه یا هرچی ولی شماره هایی که در طول یکی دوهفته بهم میدن میدم به این دخترعمه ام سرکارشون میزاره و باهاشون حرف میزنه دیشب من دیگه نموندم اومدم خونه خودمون فرداش رفتم میبینم میگه زنگ زدم به فلانی گفتم تویی باهاش حرف زدم چندباره دارم میگم این کارونکن زنگم میزنی اسمی از من نیار....چه به اینا چه به فامیل زنگ میزنه خودشو میزنه جا من هرچی میخوادچه حرف بد چه خوب میگه بهشون.منم خیلی عصبانی شدم موهاشو یکم کشیدم جیغ کشیدم سرش پاشدبا گریه لباساشو پوشیدو رفت

بنظرتون واقعا تقصیر منه یا اون؟عمه ام میگع زنگ بزن بهش عذرخواهی کن اشتباه کردی

هردومونم۲۰،۲۱سالمونه

از بچگی این کارشه همین پارسال ی زن عمو داریم دشمنیم همه باهاش زنگ زد هرچی از دهنش درمیومد بهش گفت خودشو زد جا منم

تقصیر خودته چرا میدی بهش

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر هر دوتاتون

یعنی چی شماره میگیری زنگ میزنی سر کار میزاری

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم