2777
2789
عنوان

از دیدگاه‌ شوهرم به آدم ها بدم میاد

1087 بازدید | 59 پست

شوهرم وقتی تازه ازدواج کرده بودیم به من میگفت مامانت از بالا به پایین به آدم ها نگاه میکنه و این رو خیلی زشت میدید

ولی حالا بعد از گذر چندسال خودش زاویه دیدش شبیه مادرمه با این تفاوت که مادرم تا حدودی حق داشت این زاویه دید رو داشته باشه اما شوهرم نه

چون از یه خانواده به شدت سطح پایین هست و نگاه از بالا به پایینش به جامعه شرم آورده

مثلا بعد از چندتا ماجرا اخیر تاکسی اینترنتی ها شوهرم میگه همه اون ها مثل هم هستن و یه روزی که من ماشینم در دسترس نباشه اجازه نمیده از تاکسی اینترنتی استفاده کنم

یا من شغلم یه بخش اجرایی داره که با کارگرها در ارتباطم و شوهرم با این مشکل داره

میگه فقر و فساد با هم همراه هستن و احتمال آسیب زدن این ها بهت زیاده

من با این جمله مخالفم

ولی میگم اگر هم این جمله درست باشه تویی که خانواده خودت از این قشر هستن نباید این حرف رو بزنی !!!

به تحصیلات پایین گارد داره

به دانشگاه ضعیف گارد داره

به محله پایین گارد داره

درحالیکه خودش پسر یه پدر و مادر بیسواده که حتی توی پایین شهر هم خونه نداشتن تا پسرشون براشون خریده

اوایل ازدواج هم هی میگفت شما از خود راضی هستید و مامانت دید از بالا به پایین داره و به بقیه دید تحقیر آمیز داره و...

حالا خودش اینجور شده

البته خودش تازگی ها اخلاقش مزخرف شده

چطوری تغییرش بدم تا اخلاق ثابتش نشده ؟

من حتی اگر مامانم هم آدم ها رو تفکیک کنه خودم این کار رو نمیکنم و خیلی بدم میاد

واقعا احترامم به کارگر و کارفرما یکیه و حالم از آدم های ادایی بهم میخوره

ظاهرا شوهرت مصداق این مثل هست خدایا مبادا گدا معتبر شود ببخشید اینجوری در مورد شوهرت کفتم بر اساس تع ...

آخه زمان ازدواجمون هم موقعیت اجتماعی خوبی داشت ولی باز این دیدگاه های احمقانه رو نداشت تا امسال تقریبا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه شوهرتون مادرتون رو نقد میکرد که نگاه بالا به پایین دارن ولی همین مادر با عروسش که از طبقه پایین تر جامعه هست رفتارش کجا و رفتار مادر خودش با عروسی مثل شما کجا!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اسی شوهر منم اینه

همه رو میکوبه و کم محل میکنه و میگه فلانی بی ارزشه و لاابالیه و...

شوهر منم به واسطه پول زیاد و کارش از احترام زیادی برخورداره

کلا آدمای زیادی بهش احترام میزارن

منم خیلی با این اخلاق به مشکل میخورم

خيلی وقتا آدما شبیه چیزی میشن که یه روز ازش متنفر بودن و نقدش می کردن!!

بنظرم این خودش یجور کارما ،امتحان و جواب خداو...یاهرچیزی که اسمش میذارن هست

اینکه من رفتار یه آدم به این شدت قضاوت کنم وقتی خودم در اون موقعیت باشم چه بسا رفتار بسیار شدید تر ازاون طرف مقابل داشته باشم

یکی مثل همسرت شاید اگه از اول رفاه و سطح زندگی مادر شمارو داشت الان خدا رو بنده نبود

یکی مثل مادر شوهرت اگه جای مادر شما بود هیچ وقت راضی نمیشد تحت هیچ شرایطی بچه هاش با چنین خانواده هایی وصلت کنن!!

الانم شک نکن مریم جان اگه سالها بعد یکی مثل خود همسرت بیاد خواستگاری هانا همسرت قبول نخواهد کرد با خانواده شبیه خودش وصلت کنه!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

آخه زمان ازدواجمون هم موقعیت اجتماعی خوبی داشت ولی باز این دیدگاه های احمقانه رو نداشت تا امسال تقری ...

تنها راهش این هست که مثال خودش رو بزنی ولی محترمانه که بهش برنخوره یعنی تلاشش رو پر رنگ کنی واینکه خودت هم همسر همراهی بودی و اینکه خانواده خودش خلاف کار که نیستن البته خطر خود شیفتگی وجود داره که دچارش بشه

شاید انقدر جامعه نقدش کرده، خودش نقاد شده

البته نه نقاد استاندار دار

نقاد زرد

کسی که برچسب میزنه

گاهی شرایط جوری پیش میره که تو یاد میگیری کم کم مثل کسی بشی که یه روزی ازش خورده میگرفتی !!

چون ادمیزاد موجود تغییر پذیریه یه موقع چشم باز میکنه میبینه دقیقا تو همون مختصات ایستادههه با همون ویژگی!!

هیچ کس به اندازه کسی که خودش در فقر رشد کرده،از فقر بدش نمیاد

حتی اگر مثل همسر شما رشد مثبت و چشمگیری هم داشته

ما از دور میبینیم و حتی دلسوزی میکنیم

اون ذره ذره درک کرده و لمس کرده و چشیده

والد ناآگاه رو دیده ،بی درکی رو دیده ،سطح پایین و از رده خارج رو دیده

الانم ناخودآگاه از فقر و فقیر بدش میاد

بدون اینکه لحاظ کنه خودشم یه روزی همینطوری بوده

حتی شاید از خودش و زندگی خودش تو اون برحه هم متنفر باشه اما به زبون نیاره

این ها همه دستاورد فقره

انگار یه تکونی خورده و بعد این همه سالها یادگرفته از یه چیزی بدش بیاد

از یه چیزی خوشش بیاد

فقر مختصات هویتی انسانها رو نابود میکنه

حتی فرصت تنفس رو هم میگیره

من راجع به نفس کشیدن حرف نمیزنم ها!

جالبه شوهرتون مادرتون رو نقد میکرد که نگاه بالا به پایین دارن ولی همین مادر با عروسش که از طبقه پای ...

دقیقااااا

مادر من حتی پرنسسعلی رو هم پذیرفت

برای زن داداشم هم انقدر احترام قائله

بعد خانواده شوهرم بلایی نمونده سر من نیارن🤦🏼♀️

اسی شوهر منم اینه همه رو میکوبه و کم محل میکنه و میگه فلانی بی ارزشه و لاابالیه و...شوهر منم به واسط ...

شوهر منم موقعیت اجتماعی خوبی داره ولی از خانواده سطح پایینی هست

در نتیجه جبهه گرفتنش گل به خودیه

خيلی وقتا آدما شبیه چیزی میشن که یه روز ازش متنفر بودن و نقدش می کردن!!بنظرم این خودش یجور کارما ،ام ...

تا همین تازگی ها حتی منم نقد میکرد وای به مامان!!!

من با همه رفتار یکسانی دارم

مثلاً دلم نمیخواست زن یه کارگر ساده باشم ولی به اندازه یه کارفرما براش احترام قائل بودم و برخورد مناسب داشتم

بعد شوهرم ایراد چه چیزی رو میگرفت؟

من سرپروژه ها لباس پوشیده میپوشم و بقیه جاها نه

بعد که حرفش پیش امد و دلایلم رو گفتم برگشت گفت یعنی از نظر تو یه کارگر که از سطح پایین جامعه هست میتونه متجاوز باشه و دید ناسالم بهت داشته باشه تو جلوش پوشیده هستی ولی فلانی (پرنس) چون پولداره چشم پاکه و تو با افتضاح ترین لباس ها میری خونه اون درحالیکه اون از همه بدتره

کلی جبهه گرفت که تو داری اخلاقیات و دیانت افراد هم به رتبه شغلی ربط میدی و حتی پوششت جلوی افراد هم متناسب با رتبه شغلی اون ها هست

حالا الان عرض یه مدت کوتاه خودش به یه نقطه ای رسیده که من دارم از نظراتش میترسم واقعاً !!!

همین امروز هم سر رفتن به خونه یکی از دوستام که تحصیلات پایینی داره و منزلش جنوب شهره دعوامون شد و من این تاپیک رو زدم

تنها راهش این هست که مثال خودش رو بزنی ولی محترمانه که بهش برنخوره یعنی تلاشش رو پر رنگ کنی واینکه خ ...

خودش و خانواده اش رو براش مثال زدم

گفت اونا به من ربطی ندارن من جدا تلاش کردم و سالهاست زندگی متفاوتی دارم🤦🏼♀️

یعنی انقدر وقیح شده در مدت اخیر که اون جان دل هاش رو هم گردن نمیگیره

خب یه درد این هست که خانواده خودش هم درست و درمون نیستن و اصلا شاید بد بینی از خانواده خودش میا

شاید انقدر جامعه نقدش کرده، خودش نقاد شده البته نه نقاد استاندار دار نقاد زرد کسی که برچسب میزنه گاه ...

خیلی قشنگ گفتی

ولی من واقعا از درک ریشه این قضیه عاجزم

بالاتر گفتم دیگه حتی بیشتر اعضای خانواده خودشم گردن نمیگیره

یه زمانی من رو زیر سوال میبرد که خطای اون ها رو کاور کنه

هیچ کس به اندازه کسی که خودش در فقر رشد کرده،از فقر بدش نمیاد حتی اگر مثل همسر شما رشد مثبت و چشمگیر ...

یکباره عوض شدنش برای من آزاردهنده هست

اینکه به خانواده خودش البته به غیر از مادر جان و خواهر کوچکه هم حس بدی داره برام عجیبه

مثلا پارسال نمیدونم تاپیک هام رو میدیدی یا نه؟ ولی بخاطر اشتباه خواهرش که طلاق گرفته میخواست من رو قورت بده ولی الان به اونم حس بدی داره حتی بدتر از حسی که من بهش دارم

میگه اگر مجبور نبودم اصلا دلم نمیخواست ببینمشون و فقط بخاطر مامانم تحملشون میکنم

ولی خب مستر سوم راهنمایی هنوز این شکلی نشده

درسته زیاد شهرشون نمیره ولی هنوز خانواده رو دوست داره