2777
2789
عنوان

از دیدگاه‌ شوهرم به آدم ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 59 پست
تا همین تازگی ها حتی منم نقد میکرد وای به مامان!!!من با همه رفتار یکسانی دارممثلاً دلم نمیخواست زن ی ...

حرفتی گذشته خودش رو بروش اوردی؟!

بگو تویی که همیشه اخلاق و دیانت آدم هارو براساس شغل و محل زندگی شون نمی دیدی یدفعه انقدر تغییر موضع دادی؟!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حرفتی گذشته خودش رو بروش اوردی؟!بگو تویی که همیشه اخلاق و دیانت آدم هارو براساس شغل و محل زندگی شون ...

گفتم

گفت بدون قضاوت هرکس میومد و میدید ... از در و دیوار خونه دوستت میبارید

البته دیگه مزخرف بودن بیشتر اعضای خانواده خودشم پذیرفته وای به دوست من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکباره عوض شدنش برای من آزاردهنده هستاینکه به خانواده خودش البته به غیر از مادر جان و خواهر کوچکه هم ...

یه دفعه ای چش شده 🤣🥲👀🤦🏻♀️

ادمای بی لول و بی شخصیت خیلی از آدم انرژی میگیرن و اصلا اگه حساس باشی حالتو یه جوری بهم میزنن که نگو

باعث میشه شرطی بشی و هر کس همون ویژگی رو داشت نقد کنی ...خانواده اش قاتل اصلی روانش بودن ....

طوری شده هر کی جنوب شهر هست رو افتضاح میدونه

ولی چرا تو این سن و این برحه از زندگی اخه؟😂😂

دیر نیست یکم ؟😂

یه دفعه ای چش شده 🤣🥲👀🤦🏻♀️ادمای بی لول و بی شخصیت خیلی از آدم انرژی میگیرن و اصلا اگه حساس باشی ...

اصلا نمیدونی پارسال چه شکلی از اون خواهرش دفاع میکرد و الان گوشی رو روش قطع میکنه :(

دوست منم که خیلی بد قضاوت کرد

این تا پارسال حامی مستضعفان جامعه بود 😅

اصلا یه دانشجوش که از همون قشر بود رو آورده پیش خودش کار میکنه که فکر کنم دلیلش فقط همون مسئله بود

اصلا نمیدونی پارسال چه شکلی از اون خواهرش دفاع میکرد و الان گوشی رو روش قطع میکنه :(دوست منم که خیلی ...

ادما تغییر میکننن

کلا خیلی بیس ثابتی داره همسرت

و دیر هم تغییر میکنه

شاید الان یاد گرفته یه چیزایی دلش میخواد😅😂😂😂👀

😂😂😂👀

از مستر سوم راهنمایی هم تازگی ها شنیدم در جمعی فرمودن از مهمترین ویژگی های یک مهندس و پیمانکار که بهش اعتبار میده استایلش هست!!!

و دلم میخواست عکس های مشترک قدیمیم با آقای استایلیست رو منتشر کنم🤣

هیچ وقت نه میدیدم شوهرم این عقاید رو پیدا کنه نه سوم راهنمایی استایلیست بشه

بعد من الان با مقنعه چروک توی کارگاه باشم🤣💔

شوهر منم موقعیت اجتماعی خوبی داره ولی از خانواده سطح پایینی هستدر نتیجه جبهه گرفتنش گل به خودیه

دقت کردی مردمم عزت نفس ندارن؟یعنی دست کسی که پولداره رو ماچ هم میکنن😂

از مستر سوم راهنمایی هم تازگی ها شنیدم در جمعی فرمودن از مهمترین ویژگی های یک مهندس و پیمانکار که به ...

یه بی فور افتر های مستر استایل یست رو بهش نشون بده😂

اینجور که داره پیش میره پرنس زمانه حتی از سوم راهنمایی و همسر شمام عقب می افته😬

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.