2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خالی بشه سرریز نمیشه،وقتی ام پربشه قبل اینکه سر ریز بشه هوا میکشه و میفهمی پر شدهعفونت داشتم که ...

چطوری میدیش داخل من کاپ خریدم هرچقدر تلاش کردم نتونتستم بکنمش داخل بدون یکبار استفاده هنوز دارمش

ضرر چی داره؟ ۵ساله مدام استفاده میکنم

فداتشم یادم بده چطوری ازش استفاده کنم من واژینسموس هستم بعد تا کاپو نزدیک واژنم میکنم سرگیجه میگیرم و فشارم میفته و ولو میفتم داخل دستشویی با آب قند ب هوش میام

کاپ کثیفکاری داره

نه کی گفته

بلد باشی استفاده کنی قلقش دست بیاد عالیه عالی

من 3 سال بعد زایمان استفاده کردم خیلی راضی ام مخصوصا دومی

اولی ام رو گاز گذاسکشتم یادم رفت جزغاله شد🤣

فداتشم یادم بده چطوری ازش استفاده کنم من واژینسموس هستم بعد تا کاپو نزدیک واژنم میکنم سرگیجه میگیرم ...

مناسبت نیس استفاده نکن.چون باید کامل شل کنی بدنتو. بعد کاپ تا کنی وارد کنی و با انگشت بچرخونی کامل فیکس بشه

مناسبت نیس استفاده نکن.چون باید کامل شل کنی بدنتو. بعد کاپ تا کنی وارد کنی و با انگشت بچرخونی کامل ف ...

باورت میشه الان حرفشو زدی باز سرم گیج رفت کاش من این مشکلو نداشتم من حتی داخل آینه واژنمو نگاه کنم از حال میرم

عزیزم نخوندی گفتم دکتر گفته؟

شما که گفتین من دکتر زنان نرفتم تاحالا

بعدشم من خودم از چندتا دکتر پرسیدم و طبق تجربه خودم دارم کامنت میدم،وقتی عفونتم با نواربهداشتی زیاد بود و با کاپ کلا تموم شد یعنی کاپ باعث عفونت نمیشه

چی اینجا مهم؟بله تجربه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چطوری میدیش داخل من کاپ خریدم هرچقدر تلاش کردم نتونتستم بکنمش داخل بدون یکبار استفاده هنوز دارمش

کاپو تاکن،جوری که یه قسمت نوشتگی داخلش هست به اون سمت تابشه،من داخل دسشویی میزارم

بدنتو شل کن با دستای تمیز و ناخن کوتاه بفرس داخل،یه چیزی احساس میکنی که ترکید،دور کاپو با انگشت چک کن ببین باز شده یا اینکه یه دور بچرخونش

واسه دراوردنشم من فقط دمشو میگیرم و میکشم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ