2777
2789
عنوان

بنظرتون دیشب نامزدم جایی بوذه

91 بازدید | 6 پست

ما سه چهار روز بحث میکنیم با نامزدم قهریم تو تاپیک های قبلم هست اصلا پیام زنگ نمیزنه فقط پیامش و حرفش اینه ک بریم مشاوره فقط من دیشب ساعت ۱۲ شب زنگ زدم بهش صداش انگار خابالو بود همچیم اروم بود گفتم خواب بودی گفت اره گفتم بخاب شب بخیر دیدم ساعت دو شب زنگ زده چیکار میکنی منم بهش گفتم تو چی مگ نخوابیده بودی گفت خوابم نبرد خواب بد دیدم باید جواب پس بدم گفتم وا گفتم میخوام بخابم کاری نداری گفتم خوب پنج دقیقه صحبت کنیم گفت نه میخوام بخابم فردا کلی کار دارم گفتم حتا پنج دقیقه گفت کاری نداری صداشم زیاد حالت خواب نداشت صبح پیام دادم من میخوام وقت مشاورع بگیرم میخوای بیا بریم گفت نه من امروز کار دارم نمیتونم گفتم منم فقط امروز خونه بود گفت خودم تو این هفته میگیریم گفتم تو فقط داری وقت میخری یعنی چی اینکارا بنظرتون دیشب جایی بوذه

نامزد منم دیشب رفته با دوستاش بیرون وقتی اومد پیام داد گفت میرم بخوابم زنگم نزد گفت سرم درد میکنه .منم تا الان جوابشو ندادم اگر کسی راهنمایی داره بکنه واقعا کلافم

نامزد منم دیشب رفته با دوستاش بیرون وقتی اومد پیام داد گفت میرم بخوابم زنگم نزد گفت سرم درد میکنه .م ...

اگه اولین بارش زنگ نزن تا زنگ بزنه بعدش هم سرد صحبت کن اصلا بروی خودت نیار دیشب چیشده و تو هم همین کار وقتی خواست بیاد دنبالت بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اولین بارش زنگ نزن تا زنگ بزنه بعدش هم سرد صحبت کن اصلا بروی خودت نیار دیشب چیشده و تو هم همین ک ...

حله ..فقط خیلی ناراحتم ... هیجوقت اینطوری نبود که شب بخوابه بدون تماس