منم ای کاش براشون یک سایت مجزا درست میکردن میرفتن اونجا واقعا احساس راحتی ندارم که از مشکلات خصوصیم بگم از دست کاربر های آقا با اینکه میگیم نیان تو تاپیک بازم میان برای منم روزی چند تا درخواست دوستی از طرف کاربر آقا میاد حالا لغو دوستی میزنم عوضی دوباره درخواست میده آخه نامرد عوضی تو خیلی بی شرف هستی به زن متاهل درخواست دوستی میدی دیگه اسم مرد رو خودت نزار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب به اونهایی که مزاحمت میشن لعنت بفرست چرا همه رو لعنت میکنی؟
غصه نخور شما 😂
((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.
((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.
واقعا؟ پس چرا همش میان اینجا باورکن هر وقت میام نی نی سایت کلی درخواست دوستی از این عوضی ها دارم حتی شده چند بار رد کردم دوباره درخواست داده واقعا بدم اومده دیگه از این سایت
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد