2777
2789

منم ای کاش براشون یک سایت مجزا درست میکردن میرفتن اونجا واقعا احساس راحتی ندارم که از مشکلات خصوصیم بگم از دست کاربر های آقا با اینکه میگیم نیان تو تاپیک بازم میان برای منم روزی چند تا درخواست دوستی از طرف کاربر آقا میاد حالا لغو دوستی میزنم عوضی دوباره درخواست میده آخه نامرد عوضی تو خیلی بی شرف هستی به زن متاهل درخواست دوستی میدی دیگه اسم مرد رو خودت نزار

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نشستی گوشه خونت میخوای یه لیوان چای بخوری که یکی میاد لعنتت میکنهزندگی عجیبه

خدااااا وکیلی ندیدم کسی ازت شاکی باشه بعد این همه وقت سایت لایک بهت ،🤣👍

daigo.ir/secret/11999473004 هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب به اونهایی که مزاحمت میشن لعنت بفرست چرا همه رو لعنت میکنی؟

غصه نخور شما 😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

منم ای کاش براشون یک سایت مجزا درست میکردن میرفتن اونجا واقعا احساس راحتی ندارم که از مشکلات خصوصیم ...

سایت مجزا دارن دیگ ددی سایت

daigo.ir/secret/11999473004 هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

😂😂😂😂

والا بخدا.۹۰ درصد دعوا های این سایت بین خود خانم هاست.سر پیش پا افتاده ترین چیز ها باهم دعوا میکنن و به هم توهین میکنن.بعد میان میگن لعنت به مرد ها.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

اخه این سایتم آزاده یعنی محدودیت نداره

تو ددی سایت هم خانوما میتونن عضو بشن؟

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خدااااا وکیلی ندیدم کسی ازت شاکی باشه بعد این همه وقت سایت لایک بهت ،🤣👍

چرا اتفاقا اون یکی کاربریم یه نفر شاکی بود و تو تاپیکم گفت خیلی ازم بدشون میاد

البته سوتفاهم بود و معذرت خواهی کردم😂

کاربر آقا.  

واقعا؟ پس چرا همش میان اینجا باورکن هر وقت میام نی نی سایت کلی درخواست دوستی از این عوضی ها دارم حتی شده چند بار رد کردم دوباره درخواست داده واقعا بدم اومده دیگه از این سایت

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چرا اتفاقا اون یکی کاربریم یه نفر شاکی بود و تو تاپیکم گفت خیلی ازم بدشون میاد البته سوتفاهم بود و م ...

خب دیگ دیدی سوتفاهم شد

کجا پیام میدن؟؟

استارتر بهتر بگه لعنت بر مردهای که مزاحم میشن

وقت لعن کلی میفرستی میره برای همه

اگه اونی که ناحق باشه برمیگرده به خودش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

درخواست آقایون و قبول نکن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)