2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ۱۸ بود دلم نمیسوخت بخدا بعضیارو میبینی ۱۲ ۱۳ سالگی ازدواج میکنن الان ۱۵ سالشونه معتقدن خیلی راضین و برگردن همین کارو میکنن

یه عده هم طرفدار سینه چاک کودک همسری میان مارو خفه میکنن با این جمله( چطور دوست پسر داشته باشه میگین خوبه ولی شوهر قانونی بده؟)

خدم15

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

حق پرومکس😑😂من تازه ۲۰ سالمه هنوزم که هنوزه حس میکنم کامل بالغ نشدم

۱۸ خیلی سن بدیه از لحاط عاطفی و روحی همش میخواهی یکی باشه بغلش کنی درس هم داری اوفففف خیلی بده

دلآ نفسم هستم ❤️❤️ آقایون درخواست ندن....

کاش ۱۸ بود دلم نمیسوخت بخدا بعضیارو میبینی ۱۲ ۱۳ سالگی ازدواج میکنن الان ۱۵ سالشونه معتقدن خیلی راضی ...

اره خیلی ها رو دیدم میگن شوهر کنن بهتره

17 سالمه تا حالا جواب سلام پسر هم ندادم چه برسه به نامزدی

مراقب ۱۸ ۱۹ سال خیلییی سن عاطفیه حتی دوست داری تیر برق هم بغل کنی😂

جیرینگ جیرینگ منن النگوووو دارمممم🦦😂

بعد میرفت خونه مادرشوهر کار میکرد افتخار هم میکرد ،

دختره بی عقل دانشگاه هم نرفت

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

دوست های من چند تاشون قبل ۱۸ اصلا به نامزدی نکشید خانواده هاشون چند ماه قبل باهم اوکی کرده بودن آره بیایم خواستگاری فقط یه تاریخی مشخص کردن برن عقد کنن همین فقط شاید ۲ ماه با هم حرف زده باشن که اونم بعیده برگام