2777
2789

من مامانم نفرین ناحق میکرد منو یه بار یادمه دبیرستان نفرینم کرد از پارسال هم بهم میگفت اورژانس زنگ بزنه جنازتو بیارن و جوون مرگ شی

من با اینکه خیلی زیاد اذیتم کرد و تهمت و تبعیض و نفرین و حسادت و تحقیر و تخریب میکرد بهم نفرینش نکردم فقط در جوابش گفتم وقتی بهم اینجوری تونستی بگی به خودت برمیگرده و عزیزانت منظورم بچه هاش بود همیشم میگه بچه من تو نیستی اونا هستن و از دبیرستان بهم میگفتن فاحشه

بعد خواهرم به شوهرش که عاشقش بوده خیانت کرده دوسال پیش تنها کسی که تموم تلاششو کرد شوهرش برگرده من بودم با اینکه خواهرم کلی بهم بدی کرده و قهر بودیم ولی شوهرش برنگشت تازه خواهرم طلبکار هم بود

و من بخاطر شوهرش با حال مریضم کلی راه رفتم که باهاش حرف بزنم حتی گریه کردم ما فامیل بودیم و همبازی همیشه به هم میگفتیم خواهر برادر

تازه خواهرم انقد کثیفه نه تنها تشکر نکرد بهم گفت عاشقش شدی رفتی تا اونجا باهاش حرف زدی😳😱

بعد مادربزرگم هی میگفت جادوشون کردن و اول نفهمیدم با منه بعد گفتم چی میگی این خیانت کرده خودشو میزد اون راه میگفت نه جادوشون کردن تو جادو کردی

😭

دلمو شکست یه بار رفت جلو قبله محکم زد به سینش گفت خدا مریضت کنه و بازم بهم گفت جادوگر

من همش بهش خوبی میکردمو هدیه میگرفتم همیشه براش

بعد مریض شد یه دفعه ای حدود سه ماه پیش و من حلالش کردم بدون اینکه اصلا بخواد ازم و عمل کرد خوب شد باز بهم تهمت زد و بعد حالش که بد شد دوباره من بازم حلالش کردم و فوت کرده تازه انقد براش دعا و نذر کردم و تلاش کردم بردمش دکتر و پرستاری ازش کردم

حالا مامانم و داداشم بهم میگن تو باعث شدی بمیره چون گفتی خدا عزیزاتو ازت بگیره😳

خودشو که نفرینم میکرد نمیبینه من اصلا چیزی نگفتم در جوابش گفتم برا خودت

همش دلمو میشکنن😭

عجیبه

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین مونده اینم گردن من بندازنتازه کلی خریدای مراسمو من انجام دادم هیچکدوم نمیتونستن بجای دستت درد ن ...

ولش کن

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

مادربزرگت فوت کرده؟؟ چرا همه با تو بد هستن؟ چرا شمشیرها فقط به سمت تو هس؟ دلیلش چیه؟

آره فوت کرد میگن تو باعث شدی بمیره چون در جواب نفرینش که به من گفت جنازتو بیارن و جوانمرگ شی منم گفتم برا خودت دیگه حرف خودشو نمیبینه انقد ناحقه

دختر خوبی نباش ...دختر با سیاستی باش .و سیاست داشتن محبت هم داره اما با قطره چکان ..بلد باشی همه چی خوب میشه و شایدم خودشون حسادت میکنن به این انرژی درونی تو ...چی بگم فقط میتونم بگم کم نیستن آدم های خوب کم شانسی که سیاس شدن مشکلاتشون حل شد آدم نباید ساده باشه