2777
2789
عنوان

مشکل از من هست یا شوهرم شما بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرو مادرم فوت شدن عزیزم پیش عموم زندگی میکردیم الان برادر بزرگم هست مجرده تو همین شهر زندگی میکنه چ ...

ای داد بیداد

برای همینه اینقدر پررو و وقیح شدن

میگن کسی رو نداره با خیال راحت می تازن

برادرت حمایتت میکنه؟ میتونی بری پیشش؟

اینجوری که نمیشه تا همیشه زندگی کرد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

تجربه کردمپیرت میکنن.درمانم نمیشندوراه دارییا طلاقیا کلا بیخیالش شی.خودشیفته ها از اینکه دیده نشن می ...

دقیقا هیچ راهی ندارد کتک نمیزنه وسیله میشکنه خودشو میزنه قفس پرنده رو میکوبه زمین منو بیرون میکنه گمشو خونه برادرت

اینجا دوست نداشتم اینو بگم عزیزم مشکل اون نیست

مشکل همونم هست الان میگن برادر ما چرا بره سرکار بریزه تو شکم برادر زن بعضی از خانواده های همسر میگن اصلا پسرمون با خانواده زنش درارتباط نباشه ک بهشون شام و ناهاری نده تو فک کردی الان اونا راضین ازین وضع

کردم عزیزم بی فایده هست

مگه ایراد نمیگیره سردی....مگه نمیگی دایم خونه ی مادرشه....

یه روز با ظرافت باش یه کارت دعوت براش بنویس بزار تو جیبش بنویس شما دعوتید برای یک ماساژ عااالی زمانی که همه خوابند و ما بیدار ....

بعد یه اتاق دیزاین کن عین اتاق ماساژ .....همه چی بچینگ توش روغن ماساژ و شمع و فلان.....

و حین ماساژ آروم آروم خیلی لطیف هم خاسته هاتو بگو هم ازش قدردانی کن.....

ظریف باش کاری کن هر شب با شوق بیاد ....

به خودت میای میبینی بردت شده...

اون از محیط سرد فراری شده

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
مجبور به این ازدواج شدی؟ شوهرت بچه ننه اس و تا وقتی تو یه حیاط با مادرشوهرت زندگی میکنی غیرممکنه درس ...

نه معرفی کردن تا قبل عقد تو نقش خوب بودن فرو رفتن بعدش روی واقعیشون مشخص شد