2777
2789

یه بچه بی ادب و لوسم😄

هیچ وقت تو درس خوب نبودم اگه هم خوب بودم شانسی بود انگار

الانم اومدم دهم رشته انسانی ولی من با این سرعت حلزونی که دارم هیچ کوفتی نمیشم

خسته شدم بخدا

هر روز روز از نو روزی از نو

حال درس خوندنو ندارم افسردگی گرفتم همش تو هپروتم

مشاور بگیر دختر این چه حرفیه خودتو سرزنش میکنی با این حرفات داری خودتو از نظر ذهنی فلج میکنی و باور میکنه ضمیر ناخودآگاهت ک واقعا نمیتونی در صورتی که اینطوری نیست با تلاش اصولی حتما میتونی :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور بگیر دختر این چه حرفیه خودتو سرزنش میکنی با این حرفات داری خودتو از نظر ذهنی فلج میکنی و باور ...

خیلی خیلی خیلی زودرنج و افسرده شدم

تک فرزندم البته نیستماااا ولی فقط من دختر کوچیکترم متوجهید

خیلی خیلی خیلی زودرنج و افسرده شدمتک فرزندم البته نیستماااا ولی فقط من دختر کوچیکترم متوجهید

من خیلی سر رشته ای از مسائل روانشناسی ندارم راستش 😅اما با توجه ب تجربه خودم تو تایم کنکور و دبیرستان خیلی طبیعیه چون حجم استرس و هورمون استرست بالا میره و حالت بیحالی و خواب آلودگی و لی انگیزگی داری فقط لازمه ک کم نیاری و خودتو تغییر بدی از روزی دو ساعت درس خوندن شروع کن دو سه روزی یبار یساعت بهش اضافه کن

و راجب افسرده بودنت حتما به دکتر مراجعه کن شاید ریشه اش چیز دیگه ای باشه و برات مشکل میشه اگه درمان نشه