2777
2789
عنوان

روزتون صرف انجام چه کارهایی میشه

77 بازدید | 10 پست

تو طول روز بیشتر واسه چی وقت میزارین؟

چیکار کنم استفاده از گوشیم پایین بیاد کسی راهکار دارههه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

خودم معمولا متاسفانه گوشی😐 درس و فیلم یا درس و دانشگاه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی تایم ک سرکارم وقتی خونم بیشتر وقتم صرف اشپزی میشه😊

شغلتون چیه

اکثرا باشگاه و ورزش و خرید و...

سرگرمیای جدید پیدا کن، گوشیتو بیشتر تایم روز از خودت دور نگه دار و یه زمان خاصی فقط استفاده کن

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

اکثرا باشگاه و ورزش و خرید و...سرگرمیای جدید پیدا کن، گوشیتو بیشتر تایم روز از خودت دور نگه دار و یه ...

چه عالی😍

اره همش بخاطر درسم میام پای گوشی بعد باز میرم اینستا و نینی سایت

خونه داری بچه ها . اخه گوشی کاربردای مختلف داره مصرف منم زیاده ولی مثلا کتاب انلاین میخونم . به نظرم اگر استفاده ات مفید باشه که بد نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خونه داری بچه ها . اخه گوشی کاربردای مختلف داره مصرف منم زیاده ولی مثلا کتاب انلاین میخونم . به نظرم ...

درس جزوه یا نمونه سوال و اینا میکشه به جاهای دیگه😂

خوابیدن 🤣 و گوشی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس