2777
2789
عنوان

سر پوشک به بیچارگی رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست
شاید خیلی ملین دادی دلپیچه گرفته

الان هیچی نمیدم داروی دست ساز ملین یک بار دادم که دکتر داد و درست شد یبوست .

گریپ میکسچر نوشت دکتر اورژانس .

انجام کار درست هیچ وقت اشتباه نیس !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم بردم دوبار دکتر مختلف . اطفال بردم دکتر خوب همون موقع یبوست داشت گفت دکتر چون نگه میداره دلش در ...

شاید اصلا ربطی به یبوست نداشته باشه

چه اشکالی داره دکتر سومی هم ببری؟؟؟؟؟

بحث سلامتی بچه هست شوخیه مگه تو نی نی سایت بهت بگن چکار کنی

شربت انجیر رو حتما امتحان کن دو سه روز بده بعدش میبینی چقدر راحت میکنه(از روز اول اثر نمیکنه ها ناامید نشو)

پسر منم اینطور بود سر از پوشک گرفتن همه ش فکر میکردم ی مشکل جسمی براش پیش اومده و چقدر نگران بودم چه کارایی ک نمیکردم و... بعد فهمیدم فقط به خاطر اینه که کامل تخلیه نمیکنه و ...

شاید اصلا ربطی به یبوست نداشته باشهچه اشکالی داره دکتر سومی هم ببری؟؟؟؟؟بحث سلامتی بچه هست شوخیه مگه ...

جواب ازمایشاش اماده شه میبرم . میگم بقیه شاید تجربه مشابهی دارن

۲روز پوشکش کن،ببین تو این ۲روز دفعش چجوره،کامله؟با درده یا ن.زیر نظر داشته باش

اگ نبود،مطمعنن بهانه دل دردش از همین پوشک نشدن

بعد ی راهی پیدا کن ک با جسم و روان آرام و سالم از پوشک بگیریش

اگ درد داشت،ک باید ببریش دکتر روده و ...

شربت انجیر رو حتما امتحان کن دو سه روز بده بعدش میبینی چقدر راحت میکنه(از روز اول اثر نمیکنه ها ناام ...

دادم اونم چند روز . باز ادامه بدم پس ؟ اخه انقدر شل شد که تو شرت و شلوار و خونه میکرد دیگه ندادم ملین دکتر و شربت انجیر رو

۲روز پوشکش کن،ببین تو این ۲روز دفعش چجوره،کامله؟با درده یا ن.زیر نظر داشته باشاگ نبود،مطمعنن بهانه د ...

پوشک کردم دو ساعت در روز باز هی میگفت درار بریم دسشویی. حس کردم هی دارم بگیر نگیر میکنم نکردم دیگه .

الانم هی میگه بریم دسشویی فقط میگه باسنم بشور . مث وسواس

دادم اونم چند روز . باز ادامه بدم پس ؟ اخه انقدر شل شد که تو شرت و شلوار و خونه میکرد دیگه ندادم ملی ...

همراه ملین نده فقط شربت انجیر کافیه

موقعی ک شل بود میبردی دسشویی برا جیش اونجا پی پی شو راحت نمیکرد؟

عزیزم به این فک کن ،شدیدا دستشویی داری ولی یه نفر وایساده و داره نکات میکنه آیا تو جلو چشمای اون میتونی دستشویی کنی؟ نه اصلا انگار بیرون نمیاد ، منظورم اینه که یه اتفاق باعث شد روان تو طوری بشه که حتی دستشویی شدیدم داری بازم نمیتونی دستشویی کنی، شاید برای بچه ی توام یه همچین حالت روانی هستش

اول از همه که باید بدنش معاینه بشه و تمام گزینه های که به جسمش مربوط میشه بررسی بشه که این کارو کردی و ادامه هم بده ،اما یه مشاور کودکم برو شاید مسئله به روان بچت مربوط باشه

پوشک کردم دو ساعت در روز باز هی میگفت درار بریم دسشویی. حس کردم هی دارم بگیر نگیر میکنم نکردم دیگه . ...

با شیر اب گرم بشورش تو توالت شاید معدش کار کرد

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

پوشک کردم دو ساعت در روز باز هی میگفت درار بریم دسشویی. حس کردم هی دارم بگیر نگیر میکنم نکردم دیگه . ...

وای دقیقا مثله پسر من

ببین وقتی شله و خواس دسشویی بره بزار خودش بره خودت از بیرون مواظبش باش داخل نرو