پسرم سه سالشه . ادرارشو خیلی راحت یاد گرفت . نزدیک یکماهه دارم میگیرم از پوشک صب تا شب گریه های بنفش و وحشتناک میکنه و میگه دل درد . اول گفتم برا یبوسته دارو دادم درست شد باز هم میگه همونقدررررر . تو دسشویی میپیچه و میچرخه و زار میزنه . بیرون دسشویی هم همونقدر گریه و درد داره . دو بار بردم دکتر درست نشد ک نشد . ازمایش ادرار و خون دادیم الان . مدفوع مونده . تو رو خدا کسی راه حلی بلده . چرا دلش درد میکنه اخه . حتی باسنش هم پماد میزنم میگگ شاید از اینه فایده نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شربت انجیر رو حتما امتحان کن دو سه روز بده بعدش میبینی چقدر راحت میکنه(از روز اول اثر نمیکنه ها ناامید نشو)
پسر منم اینطور بود سر از پوشک گرفتن همه ش فکر میکردم ی مشکل جسمی براش پیش اومده و چقدر نگران بودم چه کارایی ک نمیکردم و... بعد فهمیدم فقط به خاطر اینه که کامل تخلیه نمیکنه و ...
عزیزم به این فک کن ،شدیدا دستشویی داری ولی یه نفر وایساده و داره نکات میکنه آیا تو جلو چشمای اون میتونی دستشویی کنی؟ نه اصلا انگار بیرون نمیاد ، منظورم اینه که یه اتفاق باعث شد روان تو طوری بشه که حتی دستشویی شدیدم داری بازم نمیتونی دستشویی کنی، شاید برای بچه ی توام یه همچین حالت روانی هستش
اول از همه که باید بدنش معاینه بشه و تمام گزینه های که به جسمش مربوط میشه بررسی بشه که این کارو کردی و ادامه هم بده ،اما یه مشاور کودکم برو شاید مسئله به روان بچت مربوط باشه
پوشک کردم دو ساعت در روز باز هی میگفت درار بریم دسشویی. حس کردم هی دارم بگیر نگیر میکنم نکردم دیگه . ...
با شیر اب گرم بشورش تو توالت شاید معدش کار کرد
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️