2777
2789
عنوان

سر پوشک به بیچارگی رسیدم

404 بازدید | 35 پست

پسرم سه سالشه . ادرارشو خیلی راحت یاد گرفت . نزدیک یکماهه دارم میگیرم از پوشک صب تا شب گریه های بنفش و وحشتناک میکنه و میگه دل درد . اول گفتم برا یبوسته دارو دادم درست شد باز هم میگه همونقدررررر . تو دسشویی میپیچه و میچرخه و زار میزنه . بیرون دسشویی هم همونقدر گریه و درد داره . دو بار بردم دکتر درست نشد ک نشد . ازمایش ادرار و خون دادیم الان . مدفوع مونده . تو رو خدا کسی راه حلی بلده . چرا دلش درد میکنه اخه . حتی باسنش هم پماد میزنم میگگ شاید از اینه فایده نداره

انجام کار درست هیچ وقت اشتباه نیس !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت ملین انجیر از داروخانه بخر بده

نگه میداره مدفوعشو کامل تخلیه نمیکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سونوگرافی داده؟؟

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

فقط پوشکش نکن اصلااااا

اگه دوسش داشته باشی واقعا اینکارو نمیکنی

ببین باید کم کم ترسشو بریزی

ما کل کاشی های دسشویی رو پی پی میکردیم ،اونقدر که یه کوچولو یه کوچولو پی پی میکرد

بهش میگفتم پی پی داره گریه میکنه میخواد بره پیش مامانش

بعد که یکم پی پی میکرد ،میگفتم اون بابای پی پی بود،حالا نوبت مامانشه و....

بهش جایزه بده

تشویقش کن

خودت وقتی پی پی کردی بهش نشون بده که براش عادی بشه و..

دوبار کم بوده دکترش عوض کنپیش یه متخصص درست حسابی بروتو نی نی سایت دنبال راهکاری ؟

میگم بردم دوبار دکتر مختلف . اطفال بردم دکتر خوب همون موقع یبوست داشت گفت دکتر چون نگه میداره دلش درده . اما الان که شله چرا درد داره .

فقط پوشکش نکن اصلااااااگه دوسش داشته باشی واقعا اینکارو نمیکنیببین باید کم کم ترسشو بریزیما کل کاشی ...

ب خدا کل دسشویی رو برچسب زدم داستان دست خنده قربون صدقه پی پی . هیچ راهکاری جواب نمیده . قصری گرفتم هیچی

بچه منم از وقتی از پوشک گرفتمهمینه دیوانه شدمدیگ بخدا🥲🥲همش میگدلم درد میکنه باید پوشکش کنمتا پی پی کنه بهوهیچعنوان پی پی رو تو دسشویی نمیکنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️