2777
2789

دیگه میخواستیم بخوابیم

بعد گفتم تاحالا از وقتی عقد کردیم جدا نخوابیده از من

( چون از بعد عقد هر شب خونه ما بود خودش برای ی شهر دیگه بود میومد پیش من)

گفت چرا ی شب

اون شبی که توی ی کیف صورتی برام شکلات و خوراکی هدیه دادی بعدش هم رفتم خونه بچه ها (خونه مجردیشون)

بعد من اصلااااااا تا حالا تو زندگیم بهش خوراکی هدیه ندادم مطمئنم😂🫤

گفتم کیو میگی؟ کیف صورتی؟ خوراکی؟😂😂 خاطرات منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی

اینم بگم ما جفتمون برامون مهم بود قبل ازدواج با کسی نبوده باشه طرف مقابلمون ، شوهرمم میگه نبودم

بعد همینجوری شوخی شوخی که من همچین هدیه ای ندادم اون میگفت چرا دادی و فلان تهش به دعوا رسید

تازه پرو میگه تهمت میزنی 🫤 نمیزنممممم من مطمئنم همچین هدیه ای ندادم بعدم گفتم حداقل امیدوارم قبل من کات کرده باشی این خاطره ای که تو تعریف میکنی توی ذهنته برای بعد عقد با منه اینطوری که میگی🫤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا زیاد هم چرت نبوده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بهش بگو کیف صورتیه چجوری بود نشانی کیف صورتیه رو بدهبعد ببین همچین کیفی داشتی اصلا یا نه اگه داری شو ...

خب پرسیدم بعد فهمیدم منظورش از این بگ های هدیه ست

خودم دیگه یادم نمیاد توی چ بگ های هدیه ای بهش کادو دادم

ولی بعید میدونم برای هدیه به ی پسر بگ صورتی بردارم

بعد هرچی به مغزم فشار میارم از دیشب میگم شاید واقعا بهش خوراکی هدیه دادی ولی اصلا هیچی نمیاد توی ذهنم که بهش خوراکی داده باشم

حالا کیف صورتی هیچیاصلا همچین شبی وجود داشت که ولت کنه بره با دوستاش؟

عاره وجود داشت از کل داستان فقط همین ی قسمتش درسته😂

ی هفته بعد عقد از مشهد برگشتیم اون شب روش نشد بیاد خونه ما رفت اونجا

بعد نکنه قضیه اینه که اگر اون شب رو بگه خیلی بعیده من اصلا وقت کرده باشم براش هدیه آماده کنم 🥲

ولی از طرفی م شوهرم کلا آدم گیجیه خاطرات خوب یادش نمیمونه حس میکنم اینم از گیج بازیش بود