تازه خریدیم ۵۸متره اتا ۶ متر بود کمد زدیم شد ۲ در ۲ با کلی دویدن و فروش طلا و ماشین و پیش خونه ای ک مستاجر بودم ی هفته اس خریدم و هنوز توش نرفتم میترسم مهمون بیاد اذیت شه😔🥺
خیلی بده من خودم چند ساله یجا ام ۸۵ متره دوخواب واقعا اوکازیون ولی نتونستم بزرگتر بگیرم حقیقت نمیتون ...
عزیزم مبارکت باشه متاسفانه مردم درک ندارن آدم چیکار کنه بخاطر مردم که نمیتونه زندگیشو تعطیل کنه حالا ببین پرو پرو بهم میگن مبلاتو جمع کنی خونت دلباز میشه نظر هم میدن که برای راحتیشون باید تر بزنم تو دکوراسیون خونه
مبارکت باشه😍خدا رو شکر ادم سقف بالاسرش یک متر باشه ولی مال خودش باشه دیگ اجاره ای ک میدادی رو پس انداز کن ریز ریز طلا بخر چند سال دیگ برین یه خونه بزرگتر
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم مبارکت باشه متاسفانه مردم درک ندارن آدم چیکار کنه بخاطر مردم که نمیتونه زندگیشو تعطیل کنه حالا ...
یه چیزی بگم
من نمیدونم لحن گفتنشون چجوریه ولی خودم خیلی دوست دارم مبلاموبردارم خونم بزرگتربشه بازبعداشایدرفتیم خونه بزرگتراستفاده کنم
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
خب شما دوست داری برداری بحثش جداس منم اگه دوست داشتم بردارم خودم این کار رو میکردم نه اینکه منتظر نظ ...
حالامنظورم به دل نگیرین بعضیافکرمیکنن اگه نگن ماخودمون نمیدونیم
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!