2777
2789
عنوان

خونه کوچیک خریدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 86 پست
خیلی بده من خودم چند ساله یجا ام ۸۵ متره دوخواب واقعا اوکازیون ولی نتونستم بزرگتر بگیرم حقیقت نمیتون ...

عزیزم مبارکت باشه متاسفانه مردم درک ندارن آدم چیکار کنه بخاطر مردم که نمیتونه زندگیشو تعطیل کنه حالا ببین پرو پرو بهم میگن مبلاتو جمع کنی خونت دلباز میشه نظر هم میدن که برای راحتیشون باید تر بزنم تو دکوراسیون خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی فدات

مبارکت باشه😍خدا رو شکر ادم سقف بالاسرش یک متر باشه ولی مال خودش باشه دیگ اجاره ای ک میدادی رو پس انداز کن ریز ریز طلا بخر چند سال دیگ برین یه خونه بزرگتر

ایشالا شمام صاحب خونه شید عزیزم

ممنون گلم ان شالله

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سه نفر کلا ۶ سال ازدواج کردم ی پسر ۴ ساله دارم

خب برا خودتون خوبه همین که استرس اجاره دیگه ندارید

بعدا هم بزرگتر میکنید

وسایل کم و کاربردی ببر که جاتون تنگ نشه

مثلا میر کم جا مبل های نیم ست

مهمونم بیاد خب یه روزه هر روز نیست

تعدادشونم بالا باشه برا شام و ناهار ببر بیرون باغی پارکی

عزیزم مبارکت باشه متاسفانه مردم درک ندارن آدم چیکار کنه بخاطر مردم که نمیتونه زندگیشو تعطیل کنه حالا ...

یه چیزی بگم

من نمیدونم لحن گفتنشون چجوریه ولی خودم خیلی دوست دارم مبلاموبردارم خونم بزرگتربشه بازبعداشایدرفتیم خونه بزرگتراستفاده کنم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه چیزی بگممن نمیدونم لحن گفتنشون چجوریه ولی خودم خیلی دوست دارم مبلاموبردارم خونم بزرگتربشه بازبعدا ...

خب شما دوست داری برداری بحثش جداس منم اگه دوست داشتم بردارم خودم این کار رو میکردم نه اینکه منتظر نظر کسی باشم

خوبه که خونه مامانم اینا هم ۲۰ سال پیش ۵۷ متر بود با کلی مهمون مبارکت باشه به دل خوش پولی که میدادی ...

مرسی عزیزم خودمم همین تو نظرم بود اینجایی ک مستاجرم ماهی ۵ تومن کرایه میدم واقعا دلم میخاس بشه پس انداز

خب شما دوست داری برداری بحثش جداس منم اگه دوست داشتم بردارم خودم این کار رو میکردم نه اینکه منتظر نظ ...

حالامنظورم به دل نگیرین بعضیافکرمیکنن اگه نگن ماخودمون نمیدونیم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!