2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تو منطقه17

90 بازدید | 20 پست

بچها ترخدا راهنمایی کنید دکتر زنان زایمان خوب توی منطقه 17 کسی میشناسه معرفی کنه تنبلی تخمدان دارم چند تا دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم همشون درمان موقتی کردن و باز برگشت به روز اول الان 5-۶ ماه پریود نشدم و ببی چکم منفیه شکمم درد میکنه و حال روحیم داغونه ترخدا اگه دکتر خوب میشناسید راهنمایی کنید کسی نیست باهام بیاد راه دور اگه نزدیک منطقه 17 باشه بهتره ممنون میشم کمکم کنید😞😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاس آدرسش عشقم؟

روبرو بیمارستان دی خیلیییییی دکتر خوبی هست سنش بالا هست همه چیز رو میدونه من مامانم سال ها قبل دچار یائسگی زودرس شدا بود توی ۳۳ سالگی با کار های ایشون که گفت چیکار باید بکنه الان خداروشکر یائسه نشده

روبرو بیمارستان دی خیلیییییی دکتر خوبی هست سنش بالا هست همه چیز رو میدونه من مامانم سال ها قبل دچار ...

مطب شخصیه؟ شماره تلفنی چیزی ازش داری؟ چجوری باید نوبت بگیرم ازش؟

روبرو بیمارستان دی خیلیییییی دکتر خوبی هست سنش بالا هست همه چیز رو میدونه من مامانم سال ها قبل دچار ...

منم ۳۰ سالمه بچه ندارم و شرایط بچه دار شدنم ندارم همش استرس اینو دارم که یائسه شم یا مشکلی که دیگه نتونم بچه دار شم

از طرفی جدیدا شکمم خیلی درد میکنه و افسردگی گرفتم