2777
2789

بچه ها من با یه نفر یمدت کوتاهی بودم تقریبا ۳ ماه بعدش جدا شدیم اون رفت با یکی دیگه حالا بعد چند ماه داره بمن پیام میده و زنگ میزنه واقعا ولم نمیکنه من خودمم تو رابطمم

هردیقه زنگ میزنه میگه من تورو دوس دارم

اینم بگم ما سه تامون تو یه دانشگاهیمو همو میبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک و سکوت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بلاکش کن و بهش محل نده

از کجا معلوم توطئه نباشه و از طرف رل خودت بخواد امتحانت کنه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

با گوشی همه هم اتاقیای خابگاهش بهم زنگ میزنه شمارمو دست همه داده

همه رو بلاک کن

خطتتو عوض کن

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

این آدم ممکنه بخواد بعدا زهرشو بریزه و برات تو دانشگاه دردسر درست کنه خطت رو عوض کن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند