2777
2789

زرای شوهرم زنجیر طلا خریده بودم نزدیک چهار گرم بود

ما تو دوره نامزدی هستیم دیروز بهش گفتم گردنبندتو بزار با طلا های خودم بفروشیم ببینیم زمین میشه خرید هرچی کشو رو گشت گردنبندشو پیدا نکرد مادر شوهرم برگشت گفت به خودت داده گفتم نداده همیشه پیشه خودش بوده داشت میگشت برگشت گفت ماهم که یه هزاری برنمیداریم از بچمون گفتم نه اخه چرا باید همچین فکری کنم بعد مرتب میگف خونه خودتونو برگرد زنجیرش خیلی ریز بود فلان

نمیدونم چرا با این رفتارش حس میکنم خودشون برداشتن حالم خیلی بده من هزار تومن هزار تومن از خودم زدم اون زنجیرو خریدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارشون این اتفاقا بدترش کرده

بهش میگفتی من یه دختری هستم برای جبران زحمتای نامزدم براش کادو خریدم شما گیر اندازشی؟

قدیمیا یه چیزی میدونستن ک میگفتن دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن😒😒

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شک نکن کاره خودشه وگرنه این حرفا چ معنی میده مگه تو گفتی یا ازش پرسیدی که توضیح داده؟

نه اصلا هیچی نگفتم بهشون فقط به شوهرم گفتم چیکار کردی طلا رو مادر شوهرم دائم توپو مینداخت تو زمین من

رفتارشون این اتفاقا بدترش کردهبهش میگفتی من یه دختری هستم برای جبران زحمتای نامزدم براش کادو خریدم ش ...

کلا شعور نداره من تا الان هرچی برا خودشون یا شوهرم گرفتم یه عیبی گذاشته روش

عزیزم این که خوبه من یادمه مادر همسر سابقم وقتی هنوز ی هفته بود عروسی کرده بودیم وقتی من نبودم با پسرش اومده بود خونه ما. بعد از چند روز فهمیدم ی مقدار دینار عراقی که داشتم توی کشوی پاتختی نیست. با پسرش کل خونه رو زیر و رو کردیم. به اون که گفتیم گفت ختما خونه خودتونه در صورتی که من ی لنگه دستکش مشکیش رو توی اتاق پیدا کرده بودم ولی گفت من نیومدم. من شب پاگشا از لجم جلوی همه دستکشش رو بردم دادم دستش گفتم توی خونه ما جا گذاشته بودین. از عصبانیت سیاه شده بود.