2777
2789
عنوان

جواب حرف بدشو بدم یا ن

408 بازدید | 27 پست

با دوستم حرف میزدیم در مورد عیدی اوردن برا عروسو اینا گفتم خب باید از هر کدوم وسایل ۲ ۳تا اورد نامزدم برا من ۳ تاپالتو میگیره بعد ویس فرسادا برامن ادم باید پولدارشو پیدا کنع تا همه چیو بخره بعد سوالی ازمن پرسیده تو ویس با پول کارمندیم میشه خرید؟

این حرفش ب من خورد بنظرتون جوابشد بدم یا ن

حرفش بد بوده بنظرتون؟

۲۲سال

بدم اومد از حرفش

سین نکن یه مدت حدود 1 هفته پیامشو . بعد از 1 هفته ام که سین کردی کلا رو اون پیامش ریپ نزن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین دوستی که عقده ای رو باید بوسید گذاشت کنار

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
این چه طرزه معاشرته،گفت و گو پس واسه کیه،حرف بزنه نظرشو بده مثل یه ادم بالغ

شما اسی هستی یا منظور من با شما بود ؟ من نمیفهمم چرا خودتونو واسه هرچی میندازید وسط . من با اسی صحبت کردم

تجربه ی دوستی با اینجور افراد رو زیاد داشتم همشون هم تهش بوی حسادت و عقدشون درومد

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببخشید ولی انگاری حرف شنا بدتر بوده انگاری داشتی پز میدادی

اگر دوستید باهم پس اینهمه پز دادن برای دوست چه معنب میده

ادنم حرف بدی نزده ....مگر اینکه لحنش تند بوده باشه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

تو بد گفتی که سه تا پالتو برام خریده خب راس میگه حقوق کارمندی بیس و پنجه مگه میشه سه پالتو و سه پوت گرف؟ قطعا نمیشه و اونم ناراحت شده که چرا پز میدی چ لزومی داشته الا بگی

بابا شما از اینطرف هی چسی امدی اونم امده خنثی کن شمارو از هرچی باید ۳تا ۳تا برام بخره رو نمبینی با پول کارمندی رو دیدی

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

دم دوستت گرم ندید بدید بازی درآوردی اونم جوابتو داده

من بودم حرف دوستت رو تو دلم میگفتم بهترین دوسته که رک بهت گفته

ت. حتی اگه بتونی هم از هر چیزی سه تا سه تا بخری هم نباید به زبون بیاری

کلا مگه قراره قحطی بیاد دوسه تا بخری هر موقع نیاز بود برو یه مد روز دوباره بگیر چسی اومدی زد تو برجک ...

😂خندم میاد

بابا من چصی نیومدم حرف شده بود گلا میگعتیم چن تا بخریممناسبه منم نظرمو گفتم اون با پررویی اونجوری گف

۲۲سال