2777
2789
عنوان

آخرین قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 34 پست
ره آورد قیمت طلا سرچ کن

به روز نیست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قراره چی به سرمون بیاد!مخصوصا کارمندا!تا کجا میخواد بره این ابر تورم!من خیلی میترسم.خیلی زیاد

اره بخدا ما خودمونم کارمتدیم تو این تورم افزایش خقوقمون فقط ۲۰ درصده

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بلهدوست ما هم ۷۰۰ سکه طلا سال ۹۷ خرید بدون استفاده نمیدونم میشه چقدرمردم دور اندیش زیادن

حدودا ۱۰۰ ميليارد میشه

ولی میدونی چیه راست گفتن چراغ خاموش زندگی کنید ک الان این وقت صبح یه دوست عزیز به جای فکر کردن به برنامه های خودش به داشته هات فکر کنه

این سایت برای من همش تجربه ست

حدودا ۱۰۰ ميليارد میشه ولی میدونی چیه راست گفتن چراغ خاموش زندگی کنید ک الان این وقت صبح یه دوست عزی ...

من به داشته هاش فکر نکردم

در جواب اون کاربر اینو گفتم

در ضمن کسی که من راجع بهش گفتم الان اصلا ایران نیست دوازده رستوران زنجیره ای توی ایالت های مختلف امریکا داره

اون ۷۰۰ تا سکه ش در برابر اموالش مثل بال پشه در برابر فیله

و اینکه در حد هیچ کدوم از ما نی نی سایتی ها نیست که بخواییم به اموال و داشته هاش فکر کنیم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

به نظر من اونایی که فقط طلا میخرن اندیشمند نیستن هر کس تو زندگیش نیازمندی هایی داره.

یک همکار دارم ماشینش پراید لباساش فقط از این حراجی ها مدام در حال خرید طلاست...

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

به نظر من اونایی که فقط طلا میخرن اندیشمند نیستن هر کس تو زندگیش نیازمندی هایی داره. یک همکار دارم م ...

تو این شرایط فعلی اتفاقا کار درستی میکنه

فردا بجای پراید میتونه ۲۰۷ بخره

یا بجای خونه توی ازادی تهران میتونه توی ستارخان بخره

به نظر من اونایی که فقط طلا میخرن اندیشمند نیستن هر کس تو زندگیش نیازمندی هایی داره. یک همکار دارم م ...

الویت های زندگی هرکسی فرق داره

من از همه چیم میزنم واسه یه هدف خاصم

شما ترجیحت لباس خوبه

یکی دیگه سفر

تو این شرایط فعلی اتفاقا کار درستی میکنهفردا بجای پراید میتونه ۲۰۷ بخرهیا بجای خونه توی ازادی تهران ...

اگه مرد چی🤣🤣🤣

این دیگه نمیتونه هیچ وقت خرج کنه چون ده ساله همکاریم فقط طلا میخره

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد