2777
2789
عنوان

آخرین قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 34 پست
الویت های زندگی هرکسی فرق دارهمن از همه چیم میزنم واسه یه هدف خاصم شما ترجیحت لباس خوبهیکی دیگه سفر

اولویت با زجر کشیدن فرق داره. پرایدشون حتی کولرش خرابه. یک کم از طلاهاش بفروشه مگه چی میشه

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

اگه مرد چی🤣🤣🤣این دیگه نمیتونه هیچ وقت خرج کنه چون ده ساله همکاریم فقط طلا میخره

میمونه برای وراث مثل اموال بقیه افراد که مال و ملک دارن

مهم اینه با همین الان شاده

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولویت با زجر کشیدن فرق داره. پرایدشون حتی کولرش خرابه. یک کم از طلاهاش بفروشه مگه چی میشه

ممکنه آدم برای رسیدن به هدفش زجر که نه، سختی هم بکشه

شما که نمیتونید برای زندگی دیگران تصمیم بگیرید که با سرمایه شون چه کنن و چه نکنن

الانم که شده گرمی ۱۶ تومنواقعا داریم کجا میریم؟دولت می خواد چه بلایی سر ملت بیاره؟

تا جایی که شبیه سومالی و....زندگی کنیم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن