دختردایی مامانم شوهرش با ما کلا قطع رابطه کرده و میگه به زنم چیز گفتن و منم باهاشون کاری ندارم (مامانم با زنش سر ارث دعوا کرد گفت چطور ختم عمتون نیومدید و پیداتون نشد به ما سر بزنید اما فورا اومدید محضر برای پول و ارث؟) زنشم کاری با ما نداره
مثلا داداش همین یارو چند وقته خونه مادرش نیومده و قهره و حتی ی زنگ نمیرنه چون به زنش توهین قومیتی کردن مادرش و حتی سمنو پزون و عروسی پسرش مادرشو دعوت نکرد و فقط یبار مادره پسرشو توی مهمونی دید که داشت می رقصید و با گریه رقصید و رفت بغل پسرش کلی پشیمون بود اما پسرش اونو نبخشید و زنشم توی ماشین بود نیومده بود و گفتن ی گز برا زنت ببر
مثلا یکیشون همش با زنش میره دور دور و پیاده روی اما مادرشو ماهی یکبار میبره بیرون و کم میاد خونه مادرش چون زنش با مادرش قهره
یا مثلا یکیشون خواهرش و زنش دعوای لفظی و فیزیکی کردن و چند سال قهر بودن و خواهره چند سال روی برادرشو ندید و خانوادشو تهدید کرده بود بنزین میارم خونتون آتیش میزنم و عروسه هم کلی فحش رکیک داده بود به خواهر شوهرش و برادرش خونه مادرش نرفت چون زنشو دعوت نکرده بودن گفت من هر جا هستم باید زنم هم باشه نمیام اصلا
یا مثلا دو تا از عروس های فامیل جوری هستن که مادرشوهرشون پشت سرشون میگه به این زنا نمیشه حرفی زد میرن شر درست میکنن چون قبلا مریض بود و بیمارستان بود و پسراش با هم دعوا کردن تو بیمارستان که چرا زن تو نمیاد وایسته پیش مامان و همش زن های من باید بیان؟ (طرف دو تا زن داره)
یا مثلا یکیشون زنش با مادرزنش چند ساله قهره و مادرزن وقتی سلام میکنه داماد جواب سلام نمیده
یکیشون که خواهر بود گفت والا داداش های ما بخاطر زناشون مارو حتی کتک هم زدن
چقدر خوشبختن این زن ها
من خیلی دنبال رمزشون هستم
کاش منم خوشبخت بشم
مرد های فامیل ما عالین 😂😭