2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پونک . امام زاده عینعلی و زینعلی . ساختمان پزشکان سجاد . دکتر های عمومی هستند که شاگرد خیر اندیش بودند . حبیبه مظفری .

بعد که 40 روز به دستور ها عمل کردی

برو پیش دکتر میترا فروتن یک مطب مهر آباد داره ، یک مطب مطهری

هر کدوم برات راحت تره

از هر دو مسیر پیش برو انشاالله درست میشه

اصلاح سبک زندگی خیلی مهمه . دستورات رو دقیق انجام بده . سخته ولی به امید خدا خوش نتیجه هست . من هم به لطف خدا بعد از 8 سال سی و سه سالگی مادر شدم . انشاالله برای شما هم اتفاق میفته

احساس افسردگی نداشتی نمیگفتی دیره؟

نمی دونم . چون همسرم هم گیر داشت کارش کلا خیلی تو فکر نبودم و همین هم کمک کرد . فکر می کردم اول راه هستم و حتما باید حداقل 20 کیلو کم کنم تا بشه . ولی خدا زودتر کمک کرد و شد . من از تابستون 1400 اصلاح سبک کردم و برای رفع پولیپ اقدام کردم . اول داروی شیمیایی بعد که نشد رفتم سنتی . با دستور ها کلی دفع آندرومتریوز عجیب و غریب ذاشتم . رفتم سونو دیدم هنوز هست ولی کوچیک شده . رفتم پیش فروتن هیسترو . گفت رحمت خیلی تمیز بوده فقط پولیپ بود که برداشتم و جاش رو سوزوندم تا دوباره در نیاد . اصلاح سبک رو ادامه دادم و داروی تقویتی شیمیایی هم من و هم همسرم طبق نسخه پزشک گرفتیم و با کمک دارو مرداد 1401 باردار شدم به لطف خدا

الهی ک منم جواب بگیرم

الهی آمین . با خدا حرف بزن . سر نماز دعا کن خدا به شما فرزندانی بده سالم و صالح . با عمری طولانی و پر برکت . بچه هایی که نور چشم امام زمان بشند و مایه ی رو سفیدی شما در روز قیامت در پیشگاه خدا و اهل بیت .

با وضو همیشه هم خوابی کنید و بسم الله الرحمن الرحیم بگید .

نذر کن و از خدا و اهل بیت بخواه .

یادم اومد قبل از اقدام همسرم با وضو دستش رو روی پهلو راستم میگذاشت و یازده مرتبه سوره قدر رو میخوند . البته اسمش رو هم نیت کردم و واقعا حتی یک لحظه شک نکردم اسمش رو تغییر بدم .