2777
2789
عنوان

رسیدن به معشوق در بهشت

221 بازدید | 23 پست

میخوام قضای همه نمازای کسی که عاشقش هستم رو یخونم صد درصد نماز نمیخونه و اینکه قضای روزه هاش هم به نیت اون بگیرم براش و هر روز کلی براش دعا کنم قرآن بخونم چون مطمئنم تو این دنیا بهش نمیرسم به نظرتون تو اون دنیا میشه به معشوق رسید ؟

امروز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیکاری

همه بیکار نیستم عاشقم به خاطر همین عاشق بودنم و اینکه اینقدر گریه کردم براش بیماری قلبی گرفتم اینقدر استرس کشیدم و گریه کردم برای عشقم که همه موهام ریخت کچل شدم توی نوزده سالگی صورتم شد مثل پیرزنهای صد ساله اینقدر گریه کردم 🤕😄🙂

ن اون دنیا مردا و زنا حوری میگیرن تو بهشت

حوریاییی خوشگلل🤭دیگ اون حوری مردا رو ببینی اونو یادت میره نزدیکت بشه فحشش میدی اونجا

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
همه بیکار نیستم عاشقم به خاطر همین عاشق بودنم و اینکه اینقدر گریه کردم براش بیماری قلبی گرفتم اینقدر ...

عزیزم اون دنیا بری ممکنه اصلا پشیمون بشی،عزیزم روی خودت کار کن بتونی شفاعتشو بکنی نماز قضا نمیتونی به نیته کسی که زنده هست بخونی

حست قشنگه ولی حرفات بی منطقه

من خودم به شخصه کسی نماز و روزه هامم گرفته باشه باعث نمیشه بخوام اون دنیا باهاش باشم دلم می خواد با کسی که عاشقشم باشم

تازه بر فرض اینکه خدا اصلا اینارو به حساب اون بنویسه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
همه بیکار نیستم عاشقم به خاطر همین عاشق بودنم و اینکه اینقدر گریه کردم براش بیماری قلبی گرفتم اینقدر ...

چه بیماری قلبی مثلا؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دارم قرص میخورم همش قلبم درد میکنه احتمالا به خاطر همین بیماری تا چند ماه بیشتر زنده نباشم

خب اسم بیماریت چیه مثلا

حست قشنگه ولی حرفات بی منطقه من خودم به شخصه کسی نماز و روزه هامم گرفته باشه باعث نمیشه بخوام اون دن ...

واقعا یعنی تو اون دنیا هم بهش نمیرسم ؟😔 به خدا من همه نمازامو میخونم همه روزه هاشو میگیرم همه کار براش میکنم اصلا کاشکی من سرطان بگیرم ولی اون یک تار مو از سرش کم نشه من همه گناهاشو گردن میگیرم خدا به جاش من رو عذاب بده ولی اون بیاد بهشت تو رو خدا فقط تو اون دنیا بهش برسم 😭😭😭😭