2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین تاپیکم بخونین

97 بازدید | 17 پست

سلام ۲۴سالمه

با یه اقایی اشنا شدم دو هفتس بنظرم تاالان خیلی اقا بوده جنتلمنه اهل کار و رفاه تو زندگیه ۳۰سالشه اخلاقش خوبه شوخیاش ب دل میشینه بامزست واقعا همش باهاش میخندم😂

دیشب اولین بار قرار داشتیم دیدمش واسم گل خرید ماشین از خودش داره مغازه و خونه داره و فوق لیسانسه وضع مالیش خوبه ..

اما ظاهرش به من نمیخوره مثلا ساده است خرج ساعتو ماشین و این جور چیزا میکنه اما استایلی سادست ظاهرش چهره اش

من سرترم

نمیدونم چیکار کنم قبولش کنم یا نکنم

شما بودین چیکار میکردین

دوسه شبه اکسم میاد تو خاطرم ک دوهفتس باهاش تموم کردم بلاکش کردم تایپم بود قصدش جدی بود اما وضعش خوب نبود و سابقه اعتیاد هرووین و یشه داشت ترسیدم چندیالم باهاش بودم

اصلا سردر گمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐عقلت چی میگ!!!!ب اکستم بااین شرایطش واقعافک میکنی😐خب معلومه زن بایدازمرد سرترباشه وااا چ حرفا

اره بخدا دیوونم میدونم خودم

ظاهری میگم که

دوس دارم هم تیپم باشه طرف تو سبک من باشه

مورد جدید نیاز به شناخت بیشتر داره ولی قدیمیه سم خالص بوده ! چه طور با یک معتاد چند سال بودی ؟!!!!! ...

وای چقد ب این حرفا نیاز داشتم مرسییی اره بخدا نمیدونم چرا حس خوبی باهاش داشتم اصلا خودمم درک نمیکنم

خالا این جدیده همه چیش ب دلم نشسته به جز همین ظاهریش نمیدونم چیکار کنم

بخدا یهویی پیش اومد اصلا ب بعدی فکرم نمیکردمممگفتم بشناسم همین هنوز جدی نیست

😅😅😅😅چقد متفاوته روحیه آدما من اگر بودم دو سه سال نمیتونستم دیگهه

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

😅😅😅😅چقد متفاوته روحیه آدما من اگر بودم دو سه سال نمیتونستم دیگهه

چون من بفکر ازدواجمو زندگیی که واسم راحت باشه اما نمیخوام عجله کنم و دارم عقلانی میرم جلو چونخیلی اشتباها کردم قبلا

دیدم مورد خوبیه گفتم نپرونمش

وای چقد ب این حرفا نیاز داشتم مرسییی اره بخدا نمیدونم چرا حس خوبی باهاش داشتم اصلا خودمم درک نمیکنم ...

این کار شیطون هست . برای همین مشاور ها همیشه میگند برای ازدواج اول با دید عقلانیت جلو برید ، اگر مجوز عقل صادر شد ، در قلب رو باز کنید ببینید پذیرا هست یا نه ! تازه اگر قصد ازدواج داری قبل از اینکه به مورد جدید دلبسته بشی پیش یک مشاور کار بلد برید ازتون تست های شخصیتی میگیره و میتونه راهنمایی کنه در آینده تا چه حد زندگی تون تنش خواهد داشت . اگر ریسک تنش ها کم بود در قلب تون رو باز کنید تا ببینید علاقه مند میشید یا نه !!!!

هیچوقت معیارت زیبایی نباشه اینجوری زندگیو میبازی

سخته :)

میدونی من تیپم بروزه کافه استایلی اداییم اونجور ک میگن😂

اما این اقا نه سادست ببشتر ب فکر کاره و پول دراوردن وسفر رفتن

مثلا مدل ریششو دوس ندارم قدیمیه لباساش یکم سبکشون سلیقم نیس قدیمیه