2777
2789
عنوان

محرم

153 بازدید | 16 پست

پدربزرگم سی زمین داشته قبلا فروخته که برا امام حسین عزا داری کنه مادربزرگم داشت میگفت که اون زمان که من پدربزرگت رو تو اردبیل دیدم و باهاش ازدواج کردم و اومدم شیراز پدرم به پدر بزرگت چندین زمین داده بود ولی پدربزرگت فروخت برا امام حسین و حتی از گمرک بندرعباس در اومد که بتونه برا امام حسین عزا داری کنه اون وقت پدر من دو سال پیش تو خرج عملش مونده بود نمیدونم چی بگم

🌴🌴🌴🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا بعد افتخارش اینه تو محل بهش میگن حسین محرم

پدر بزرگ من حتی بقیه رو اجبار میکنه که شما باید به مسجد کمک کنید خرج بقیه رو میده همیشه خذدا حقش رو میبخشه ولی واسه بچه هاش هزار تومنم حساب میکنه

پدر بزرگ من حتی بقیه رو اجبار میکنه که شما باید به مسجد کمک کنید خرج بقیه رو میده همیشه خذدا حقش رو ...

پدربزرگ من حتی حاظر نبوده از خونه اجاره ای در بیاد به اجبار مادر بزرگم خونه گرفت

🌴🌴🌴🇮🇷

من قضاوت نمیکنم راستش

ولی دیدم

من مدام دارم از مامانم میخوام برای مثال یه سری چیز های ضروری رو بخره

مثلا ما ترازو نداریم من هم رژیمم باید صبر کنم دو ماه یه بار یا مدت های طولانی بریم خونه بابابزرگم که بتونم خودمووزن کنم

و بهم زور داره چون مامانم میگه به من پول نداره ولی هر ماه یه پول معینی رو میریزه برای بچه های غزه

حالا اینو میگم حق داشته اونا گناه دارن

ولی پشت هم به هیئت داداشم کمک میکنه پول میده خوراکی میبره برنج میخره میبره

من با اعتقاداتش مشکلی ندارم اعتقادشه ولی اون یه مسئولیتی در قبال من داره یا نه؟؟

نباید اول فکر واجبات باشه بعد بقیه اش؟

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
من قضاوت نمیکنم راستش ولی دیدممن مدام دارم از مامانم میخوام برای مثال یه سری چیز های ضروری رو بخرهمث ...

کم به غزه اگر مادرت میخواد به گرسنه کمک کنه بده سیستان و بلوچستان چون حرامهکه هموطن خودت گشته باش به اجنبی بدی بخوره تازه فلسطین و ... کل مردم دنیا بهشون کمک میکنن محتاج مادر تو نیستن

🌴🌴🌴🇮🇷

کم به غزه اگر مادرت میخواد به گرسنه کمک کنه بده سیستان و بلوچستان چون حرامهکه هموطن خودت گشته باش به ...

اعتقادشه منم هزار بار بگم گوش نمیده میگم بابا به من نمیدی به درک من میتونم با نبود ترازو کنار بیام

ولی اون پول رو بده به یکی که واقعا نداره

دوتا بچه معنوی داره که هر ماه بهشون پول میده

میگم این پولو بزاری روی پول اون دوتا بچه بدی به اونا خیلی بیشتر ارزش داره گوش نمیده

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
اعتقادشه منم هزار بار بگم گوش نمیده میگم بابا به من نمیدی به درک من میتونم با نبود ترازو کنار بیامول ...

ببخشید ولی مادرت شست و شو مغزی شده سخنان آقای موسوی واعظ رو براش پخش کن یا کلیپ های معنی درباره این کارش بزار رو تلوزیون از راه خودش وارد شو

🌴🌴🌴🇮🇷

ببخشید ولی مادرت شست و شو مغزی شده سخنان آقای موسوی واعظ رو براش پخش کن یا کلیپ های معنی درباره این ...

وای خدا نکنه بهش بگم نکن

یعنی خدا نکنه من اعتراض کنم بهش

میگه تو کافر شدی تو از راه خدا در اومدی

اینقدر میگه و میگه که دیگه هیچی میگم غلط کردم بابا تو درست میگی