2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیههه🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه یه زمانی رفته بودم تو تلگرام بچگی هام اسم پسر عمومم مروان بن ابراهیم رو برداشته بودم گذاشته بو ...

قدیما ساده تر بود همچی

ولی موندم اینا تو عصر تکنولوژی چطور گول منو خوردن

البته عکسای فیک من زیر هیچ لنزی لو نمیرفت

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

من پشت میله زند...ون مبینی اما تو رابطه و گول خوردننه 🪽📿🤌

😂😂

مطمئنی؟ بعنی سرت نمیاد کسی سرکارت بذاره

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

فکر کنم فردا امتحان دارید تا این موقع شب چه میکنی😂😂😂

دهم انسانیم از امتحان فقط عذاب وجدانشو دارم البته قول دادم از این به بعد بخونم امشبم کریسمس بود خوابم نمیبرد بیدار موندم

قدیما ساده تر بود همچیولی موندم اینا تو عصر تکنولوژی چطور گول منو خوردنالبته عکسای فیک من زیر هیچ لن ...

به خدا مخصوصا که تو ایم زمونه پسرا بیشتر دنبال رابطه هستن تا دوست داشتن

🌴🌴🌴🇮🇷

😂😂مطمئنی؟ بعنی سرت نمیاد کسی سرکارت بذاره

اون کسایی که سرکارشون گذاشتم مریم مقدس نبودن

که گوه تر تر همه بودن گلاب به روت حقشون بود

همینای که ولنجک به پایین کنسله

اون کسایی که سرکارشون گذاشتم مریم مقدس نبودن که گوه تر تر همه بودن گلاب به روت حقشون بود همینای که و ...

باشه ولی سر کسی از این بازیا در نیار اگه سر خودت بیاد واقعا ترسناکه

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

باشه ولی سر کسی از این بازیا در نیار اگه سر خودت بیاد واقعا ترسناکه

اگه آدم یه پوخه عقل تو سرش باشه به گوشی و آدمای که نمیشناسه اعتماد نمیکنه والا آدم زنده جلوته باید بترسی از اعتماد بهش دیگه تو تلگرام و گوشی؟

معلومه خودشون دنبال این مسخره بازیان

نبابا دختره ۲۶ ساله بود یکیشون دانشجوی پزشکی یکی دیگه هم ۱۹ ساله بود کنکور داشت یه ۱۶ ساله هم بود که ...

همون طور که شما کل زندگی تو دروغ گفتی مطمعن باش اونا همش هم نباشه نصف حرفاشون دروغه

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

همون طور که شما کل زندگی تو دروغ گفتی مطمعن باش اونا همش هم نباشه نصف حرفاشون دروغه

بگیم بود بهتره

چون برای خیلی وقت پیشه دیگه هرچی بود تمومشد