2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیههه🤨😂

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست
چرا 😂بخدا صدام وقتی حرف میزنم عادیهفقط وقتی بخام خودماونطوری میشه

فقط هواسم باشه گولم نزنی تو این گروهها🤣

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخ دخترا رو با عکس فیک زدن از گوشت سگ حروم تره🥲

مگه پسرم که حرومم بشه

من فوقش یکم چت میکردم باهاشون

بعد میگفتم دخترم یا باهام رفیق میشدن یا بلاکنمیکردن

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اسی شرمنده ولی میشه بیاین تاپیک یکی به اخرم؟؟دعاتون میکنم واقعا نیاز دارم حرف بزنم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

فقط هواسم باشه گولم نزنی تو این گروهها🤣

مگه دختری که گولت بزنم ؟

😂😂 بعد من دیگه خط کشیدم دور این کار

و داشی ما کهنه کار تر از این حرفاییم که حواس تو باشه

چطوری ویس میدادی؟

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

مگه دختری که گولت بزنم ؟😂😂 بعد من دیگه خط کشیدم دور این کارو داشی ما کهنه کار تر از این حرفاییم که ...

دیگه به چیزی اعتماد نیس🤣🤣🤣یجا آیاد نزاشتینآ

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)

همونطوری که شما ویس میدی دیگه فقط صدام خودم عوض میکردم

😂😂

به نازم فکر کردم با برنامه تغییر صدا میدادی

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

وای😂😂😂😂😂

ارهدیگه

دختره تو گروه میگفت امیررر عشقم 🤣🤣

بعد تو پیوی سوال میپرسید خط قرمزت تو رابطه چیه وفلان

یکیدیگه بود از این ژلیا دو تا دختر اول کار یکی این ژلیه با یکی دیگه سر من دعوا افتادن بعد دختر میگفت چیکار امیر تو دارم

بعد ژلیه به من میگفت زیدی

😂😂به نازم فکر کردم با برنامه تغییر صدا میدادی

من میگم خدایا چرا من پسر نشدم بخدا راحت تر میزیستم

الان نه افسردگی داشتم نه چیزی چون عرضه دار بودم 🤣🤣

ارهدیگه دختره تو گروه میگفت امیررر عشقم 🤣🤣بعد تو پیوی سوال میپرسید خط قرمزت تو رابطه چیه وفلان یکی ...

نکن دچار کارما نشیی

شیطون😂😂😂😂😂

خلاصه یکی دیگه میگفت من رو یکی از امیرای گروه کراشم

امیر زیادددبود منم پرو گفتم من؟

گفتم از کجا فهمیدی آقا به اون زنه ژلی بر خورد که من

پشتش نرگرفتم تو دعوا بهشون خندیدم اومد تو پیویم گفت تو باید پشت من میگرفتی بخاطر تو اینطور شد سنشم کم نبود حسمیکنم الکی ۲۰ خلاصه که🤣🤣🤣