2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم گفت هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع از ترس اینکه رابطم تموم نشه سکوت کردم ولی الان بخواد گوه بخور جوابشو میدم

گذشته ها گذشته

از این ب بعد مهمه ک ب اگاهی رسیدی هرچی گفتن دوتا بزار روش بگو هرکی شد مادرشوهر خواهرشوهر

اون موقع از ترس اینکه رابطم تموم نشه سکوت کردم

من ۹ساله متاهلم قبلاً ساخت بودم اجازه هرکاری به خودشون میدادم که هیچ و عین یه حیوون باهام رفتار میکردم الان باورت نمیشه عین سگ ازم میترسن

مادر شوهر منم تو دعوا بهم گفت سلیطه

بعدم جالب اینه به روش اوردم گردن نگرفت

میگفت قران بیارید دست بزارم روش نگفتم

میگفتم اونا قران بیار نمیورد

در اخر تو دلم گفتم قران بزنه کمرت حیله گر دروغگو

و بیخیال شدم دست پیش میگیرن پس نیوفتن اگرم رو کنی حرفشون خیلی بد ذاتن😏😏مال توکه دیگه عمته

شما عروسی کردین؟ این حرفو بعد عروسی گف یا قبل عروسی؟ شما چی گفتین

بعد عقد گفت

هیچی نگفتم هیچی تو تالار نمیتونستم چیزی بگم خواستم از مراسم بیام بیرون مامانمو زن عموی نامزدم منو ب زور گرفتن

بعدش مامانم زنگ زد ب عمو های شوهرم و مادر شوهرمو شست ...از اون موقع عقده داره همش تیکه بارمون میکنه

محترمانه ؟ مثلاً گفت هرزه من چی بگم؟

بگو من جایی ک برام احترام قائل نباشن نمیمونم مثلا اگر خونشون بودی

بگو منم مثل دختر شما هستم مگه کسی به دختر خودش و هم خون خودش بی احترامی میکنه؟

قهر کن برو خونه خودت تا معذرت خواهی نکردن هم نرو خونشون

یکم سنگین باش و خودتو بگیر زیاد صمیمی نباش

صمیمیت بیش از حد کار دست آدم میده روشون هم تو روت باز میشه

چرا اینو گفت

ی آدم عقده ایه بدبخته

چون منو شوهرم خودمون تنهایی رفتیم خرید عقد رو انجام دادیمو خانوم بهش برخورد میگفت شما باید واسه منو دو تا دخترام هم لباس مجلسی بگیرید . اونوقت جالب اینجاس هیچ کمکی ب نامزدم نکردن منو نامزدم خودمون عقدمون رو گرفتیم ...