2777
2789
عنوان

مامانم گیر داده صداش کن زن داداش

190 بازدید | 19 پست

درسته چند سال ازم بزرگتره و خیلی هم دوسش دارم ، تازه هم نامزد کردن ولی روم نمیشه یهو بهش بگم زن داداش .

قبلش اسمش با جون صداش میکردم .

حالا چه کنم خجالتم میکشم بدبختی اینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲ سالگی داداشم ازدواج کرده تا الان که ۳۳ سالمه فقط اسم صدا کردم

از بچگی خیره بودم فک کنم

اصلا خوشم نمی ساد بهم بگن زن عمو زن داداش زن دایی

اسمم مگه چشه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بابا بار اول سخته ،بعدش دیگه عادت میکنی، فک کن من دبیرستان بودم مامان بابام همش میگفتن نماز بخون زیر بار نمیرفتم بعد یه روز تصمیم گرفتم بخونم ، تا مدتها رو ام نمیشد کسی ببینه ،ازدواج هم که کردم اولش از شوهرم رو ام نمیشد ، ولی بار اول که دید دیگه یخم آب شد...پریود هم که شدم تا مدتها قایم میکردم روم نمیشد بگم بعدا مامانمو خواهرم خودشون فهمیدن.....دیگه همش میگفتن این چرا نمیشه ببریمش دکتر ،در حالیکه من دو سال بود میشدم ولی نگفته بودم.....چراهاشو نمیدونم.....فقط اینکه بار اول تنها سخته

احساس میکنم زن داداش یعنی زن داداش انگار خود اون فرد هیچ نقشی نداره که به واسطه داداش نقش دار شده که بهش بگیم زن داداش

یا زن دایی که چی اخهههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره