2777
2789
عنوان

به ف ال اعتقاد دارین شما 😭

116 بازدید | 25 پست

لطفا راستشو بگین

من از یه بنده خدایی خواستم واسم ف.ال تار.وت بگیره که خب سرشناسم هست و خیلیا گفتن واسشون درست دراومده

امروز یه چیزی گفت خیلییی بهم ریختم همش میگم کاش دروغ باشه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم

من اصلا اهل اینکارا نیستم ولی بخاطر ی موضوعی مجبور شدم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت میگن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اگرم اعتقاد داشته باشم به خاطر همین چیزاست که نمیرم سمتش

منم خیلی پشیمون شدم

اعتقاد ندارم اصلا ولی یه بار رفتم ارایشگاه خانمه با اصرار برام گرفت حرفش در اومد

چی گفته بود؟

مشتی این چیه پروفت گذاشتی😂نصب شبی استغفرالله

چرا همه همینو میگن بهم

یعنی انقد بده؟🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥