2777
2789
عنوان

خیلی به زن داداشم عادت کردم

396 بازدید | 16 پست

تقریبا ۱۵ روز از عروسیش میگذره طبقه پایین ما هم هست رفیقم با هم هر روز با هم کلی فیلم میبینیم و...

روزایی که میره خونه مامانش دلم میگیره که داره میگه با اینکه من به تنهایی عادت دارم ولی وقتی میره دلم میگیره حس میکنم تنهای تنهام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ذوق هم میخورینا😂

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چه خواهر شوهر مهربونی

خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم ..

اما عزیزم به همدیگه زمان بدین برای تنهاییاتون ک خدای نکرده مشکلی پیش نیاد..

حتی دوتا خواهرم ممکنه ی زمانی ب تنهایی احتیاج داشته باشن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

خیلی صمیمی نشو....من از اون دسته آدمام که دوری و دوستی رو واجب میدونم ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چه خواهر شوهر مهربونی خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم ..اما عزیزم به همدیگه زمان بدین برای تنهاییاتون ک ...

خیلی زیاد نمیرفتم روزای اول ولی اون همیشه اصرار داره برم خونشون و فیلم ببینیم برای همین نسبت به قبل بیشتر بهش عادت کردم

اگه هم سن باشید خوبه

ولی اینو بدون همیشه هم قرار نیس مهربون باشه باهات و یهو از رفت و آمد شما خسته بشه یروزی

پس خودتو سبک نکن بذارخودش دعوتت کنه و بگه بیا پیشم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

باهاش خوب باش ولی با توجه به حرفی که درباره بابات زده حواست باشه که اتو ندی دستش

کلا خداروشکر از وقتی کلا اومده تو خونمون انگار خیلی اخلاقاش خوب شده کلا خوب شده انگار تغییر کرده

اگه هم سن باشید خوبه ولی اینو بدون همیشه هم قرار نیس مهربون باشه باهات و یهو از رفت و آمد شما خسته ب ...

من اصلا نمیرم همش میگه چرا نمیای یا برنامه ریزی میکنه بیا پایین فلان کارو بکنیم

اره تقریبا همسن هستیم

خب اونم حق داره با خانوادش تایم بگذرونه حتی بیشتر از تایمش با شما

بله درسته من از این موضوع ناراحت نیستم اصلا ولی خب چون عادت کردم مثلا یه روز خونه نباشه جای خالیش رو حس میکنم

امیدوارم این صمیمیت ضربه بهت نزنه

من بزززرگترین اشتباه زندگیم صمیمیت بازنداداشم بود عوضی ترین ادمی ک میشناسم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛