2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنین برای یک نوع شام و میوه خوب که بشه پذیرای کرد هم نمیتونیم میوه خوب واقعا گرونه وانتی هم ...

من مهمون کم داشته باشیم میوه میخرم .

اما مثلا بعضی ایام خاص ۵. ۶تا خانواده از همکارا رو دعوت میکنیم دورهمی و زیارت عاشورا میخونیم .اونوقتا فقط شام و ۱نمونه سالاد . پذیراییم چای .

ولی دیگه هر خانواده ای میاد خانوماشون با ذوق و سلیقه ن یک کیکی دسری چیزی دستشون میگیرن میان .

قرار هم گذاشتیم این مهمونیمون بدون تشریفات خاصی باشه تا بتونیم هممون برگزار کنیم. ما توان مالیمون در همین حد متوسطه. دوستامونم مثل خودمون در یک حد مالی هستن

توروخدا نگو حالم بد شد بمیرم برات دلم شکست😭

خدانکنه عزیزم

میگذرونیم دیگه

راهی نیس

۱ هفته بود با سیب زمینی و تخم مرغ و سوپ طی کردیم و برنج نداشتم برا بچم درست کنم

گاهی زااار زار پای ظرف شستن گریه میکنم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من مهمون کم داشته باشیم میوه میخرم .اما مثلا بعضی ایام خاص ۵. ۶تا خانواده از همکارا رو دعوت میکنیم د ...

اینجوری خیلی خوبه ولی من مهمانی برم میزبان غذای خوب میوه و مخلفات خوب بیاره روم نمیشه در حد معمولی پذیرای کنم همین تصمیم گرفتم نه برم نه کسیو دعوت کنم

اخه ما خانواده هامون پرجمعیت هستن خیلی گرون درمیاد 😔

خدانکنه عزیزم میگذرونیم دیگه راهی نیس ۱ هفته بود با سیب زمینی و تخم مرغ و سوپ طی کردیم و برنج نداشتم ...

بچه های ماهم خدای دارن 😭

کمر دولت و مسئولینمون ریس فلان و فلانمون اختلا س گرامون بشکنه

بچه های ماهم خدای دارن 😭کمر دولت و مسئولینمون ریس فلان و فلانمون اختلا س گرامون بشکنه

من همش میگم از من ک گذشت ولی بچم چ گناهی کرده

فقط نگران آینده پسرم هستم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اینجوری خیلی خوبه ولی من مهمانی برم میزبان غذای خوب میوه و مخلفات خوب بیاره روم نمیشه در حد معمولی ...

اینطور که افسردگی میگیری. ادم باید رفت وامد کنه. مهمونیات رو کم جمعیت برگذار کن همه روباهم دعوت نکن.

منم کسی خوب پذیرایی کنه در حد خودش پذیرایی میکنم اما واقعا هیچ وقت بیشتر از ۳نوع غذا نپختم حتی اگه جایی دعوت باشم طرف ۶. ۷نوع غذا جلوم گذاشته. من اینکار رونمیکنم.

نه توان جسمی دارم نه حوصله .مگه ما اشپز درباریم دوسه روز صرف غذا پختن وکیک و دسر درست کردن کنیم.

همون یکی دو نوع غذا با کیفیت خوب کافیه

همه هم از دست پختم تعریف میکنن خداروشکر

منکه خیلی پشیمونم بچه اوردم گاهی با خودم حرف میزنم میگم ناشکری میکنی

من همین یدونه اس

میگم خدایا همین ک دادی بسمه دیگه دومی رو نمیخوام

و سفت و سخت جلوگیری میکنم

من همین یدونه اس میگم خدایا همین ک دادی بسمه دیگه دومی رو نمیخوام و سفت و سخت جلوگیری میکنم

منم بعد ۲۱سال پشیمونم از آوردنشون اونجا ارزونی و نعمت فراوان بود فکر نکردیم الانم همون شغل رو داریم اما کفاف ۵ نفر رو دیگه نمیده