2777
2789
عنوان

بعد بگین انرژی جذب وجود نداره😂🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست
حس میکنم هنوزم کراشی 😂

اره کراش ابد و یک روزم سامی بیگی و تمام کپی هاشه😍😂

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای شیطون از مهد کودک سر وگوشت میجنبیدها😂😂😂

اگر فقط ناز و عشوه مهد کودکیمو داشتم الان سینگل نبودم🤣🤣

دوران ابهت ما گذشت هعیییییی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

یعنی منم به شهر دلخواهم فکر کنم جذبش میکنم؟ 🫠

انشاالله

ارهمرسی گلم😘کاش چیزای دیگرم جذب کنماا اخه ازدواج چیه دیگه که من جذبش کردم🤧

تو اینو جذب کردی ، بقیه رو هم میتونی اصلا غمت نباشه عزیزم 😂🥰🥰

من خودم هیچ وقت نتونستم چیزی یا کسی رو جذب کنم همیشه برعکسش شد 😂

بعد از آدمایی که متنفرم یا از اتفاقاتی که میترسم دقیقا سرم میاد 😐😂

تو اینو جذب کردی ، بقیه رو هم میتونی اصلا غمت نباشه عزیزم 😂🥰🥰من خودم هیچ وقت نتونستم چیزی یا کسی ...

خداکنه😂

نه من چندین بار جذب کردم

حتی به یه چیزی فک کنم اتفاق مشابهش میفته

مشکلم اینه که میترسم به قانون جذب اعتماد کنم کافر بشم🤕

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

تو اینو جذب کردی ، بقیه رو هم میتونی اصلا غمت نباشه عزیزم 😂🥰🥰من خودم هیچ وقت نتونستم چیزی یا کسی ...

یه چیزیم بگما

اینکه میگی هرچی ازش بترسم به سرم میاد، باز خودش جذب کردنه، یعنی به کائنات این پیام و میدی که از هرچی ترسیدم واسم جورش کن.

اینم خود قانون جذبه فقط داری اشتباه ازش استفاده میکنی

اگه طرز فکرتو عوض کنی درست میشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یه چیزیم بگمااینکه میگی هرچی ازش بترسم به سرم میاد، باز خودش جذب کردنه، یعنی به کائنات این پیام و می ...

نمیدونم چطوری بگم ، ولی اینجوری میشه مثلا برای یه ارائه دانشگاه میخونم و آماده میشم و تمرین میکنم . با اعتماد بنفس میرم ولی اونجا گاها اونطوری من میخوام پیش نمیره اتفاقات غیر منتظره رخ میده که حتی قبلاً بهش فکر نکرده بودم(حالا ارائه مثال بود ) انگار گره زیاد تو کارم می افته

و خودمم عادت کردم به این گره ها 😂

راستش من زیاد از قانون جذب سر در نمیارم ولی چرا کافر بشی !؟🤔

اخه اسلام ردش کرده، میگن یه جور شریک قرار دادن واسه خداس، درحالی که چندتا حدیث داریم میگه که وقتی حاجتی از خدا خواستی جوری فکر کن که انگار خدا حاجتت و براورده کرده و خواستت الان پشت دره و چندتای دیگه...

این همون به قانون شکرگذاری مربوط میشه، من خودم پارسال حدود یه هفته بعد نمازهام از خدا تشکر کردم و گفتم ممنونم بابت اینکه سال بعد فلان اتفاق واسم میوفته، درکمال ناباوری درست یه هفته بعد خواستم جور شد و تا سال بعد نموند حتی، بنظرم اگه ازش درست استفاده کنیم خوبه ولی اگه قانون جذب و همه کاره ی دنیا بدونم این شرکه

نمیدونم چطوری بگم ، ولی اینجوری میشه مثلا برای یه ارائه دانشگاه میخونم و آماده میشم و تمرین میکنم . ...

خب ناخوداگاهت این موضوع و باور کرده، مثلا از کوچیکی فکر کردی هرچی بخوای برعکسش میشه واین تو ناخوداگاهت ریشه کرده، باید رو خودت کار کنی، مثلا تکرار جملات مربوط به این موضوع. باید قلبا باورت بشه هرچی میخوای خدا بهت میده، چون خدا که خسیس نیس کلی هم داراس😅اگه باور کنی بهت میده این اتفاق میفته، مهم اینه قلبا باور کنی وگرنه اگه روزی هزار تا هم جملات انگیزشی بگی و ناخوداگاهت باورش نداشته باشه فایده نداره

اخه اسلام ردش کرده، میگن یه جور شریک قرار دادن واسه خداس، درحالی که چندتا حدیث داریم میگه که وقتی حا ...

مرسی عزیزم متوجه شدم

دلت پاکه دعاهات مستجاب میشه ، من خودم خیلی به دعا اعتقاد دارم و اینکه گفتی شکر گذاری میکنی به نظر خودم این بهترین نوع حاجت خواستن از خداست چون انگار با تشکر کردن ازش به خدا ثابت میکنی که لیاقت دریافت نعمت های بیشتر رو داری

من ده دعا الیه جانیم 🥺❤️

خب ناخوداگاهت این موضوع و باور کرده، مثلا از کوچیکی فکر کردی هرچی بخوای برعکسش میشه واین تو ناخوداگا ...

کاملا درست گفتی تو ناخودآگاهم همیشه فکر میکنم یه اتفاق بد رخ خواهد داد 😅 روی این ناخودآگاهم باید حسابی کار کنم ، چون اتفاقی نمونده که برام رخ نده 😢😂

مرسی عزیزم متوجه شدم دلت پاکه دعاهات مستجاب میشه ، من خودم خیلی به دعا اعتقاد دارم و اینکه گفتی شکر ...

لطف داری عزیزم چشم حتما اگه لایق باشم😘😊

اره دقیقا اینجوریه، اینکه یه عده مدرس قانون جذب میان میگن فلان کارو کن به فلان چیز فکر کن تا پولدار بشی غلطه اینا دنبال درامدن، ولی قانون شکرگذاری که یجور قانون جذبه، بنظرم درسته و واقعا اثر داره

2790
2778
2791
2779
2792