2777
2789

واییی خیلی میترسم بخدا اگ بهوش نیام چی

همه میگن عمل نکن قوز دماغت زیاد مشخص نیس اگه عمل کنی ممکنه بهوش نیای چون لاغری ترسو هم هستی کسای ک مث توئن ریسک عملشون بالاست ینی راس میگن توروخدا کممکک من این بینیمو نمیخام 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش ازمایش میدی دیگه

بعدم متخصص بیهوشی بالا سرت هویج که نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من ۴،۵ بار رفتم اتاق عمل و هربار از ترس از تو خود اتاق عمل می خوتستم فرار کنم ولی با خدم گفتم دووم بیار ۵ دقیقه دیگه تمومه و بی هوش میشی ، طبیعیه ، خودتو تقویت کن قبل از عمل و دکتر و بیمارستان خوب هم انتخاب کن و توکل کن