2777
2789

عمم ۲۴ سالشه هم سن من از ۵ سالگی که بابابزرگ مامان بزرگ فوت میکنه عمو وزن عموم قبول نمیکنه عمم رو مامان بابام بزرگش میکنن ازلحاظ ظاهری هیچ فرقی بین من اون نذاشتن یعنی هرلباسی کفشی کیفی هروسیله یی مثلا برای من خریدن برای عمم خریدن انگاری که برای دوقلو خرید میکردن حتی غذا وخوراکی رو هم مامانم بین منو عمم مساوی تقسیم میکرد اگه جایی میبرد حتما باید هردوتامونو میبرد هرلباسی میخرید باید یکرنگ یک جنس میخرید همه اهل خانواده بامادوتا یکسان رفتار میکرد حتی بعضی وقتا بابام بیشتر ازمن عمم رو تحویل میگرفت همیشه میگفت اول خواهرم بعد دخترم داداشامم همینطور اول عمم روتحویل میگرفتن بعد منو میگفتن این مامان بابا نداره گناه داره.

من ازین ناراحتم بخاطر عمم من محبت مامان بابا داداش ها نصیبم نشد بیشتر به اون توجه میکردن مثلا میخاستن ثواب کنن اما منم بچه بودم دلم محبت میخاست قبل ازدواجم همه کارهای خونه رو انجام میدادم مامانم هیچ کاری نمیکرد الان چند ساله من ازدواج کردم مامانم مریضه دکترگفته زیاد کار خونه نکن عمم میره سره کار وقتایی که خونه هم باشه هیچ کمکی به مامانم نمیده حداقل میتونه ظرف های بعد شام رو بشوره مرتب کنه پنجشبه جمعه توخونه هس کارای منزل نصفش رو انجام بده اما هیچ کاری نمیکنه الان عمم بیشتر همون عمو وزن عموم رودوست دارن اوناوقتی همین عمم بچه بودن توخونشون راهش نمیدادن الان اونا پولدارن مامان بابام بی پول مریض ان البته مامان بابام سنشون بزرگه عمو وزن عموم هنوز جوانن خدا چرا تاوان خوبی های مادرمو نمیده اینهمه خوبی کردن آخرشم این شده نتیجه کی گفته خوبی کردن خوبه بخدا طرف مامانم نگاه میکنم میگم خوبی کردن اصلا خوب نیست

مامانت اصلا بهش میگه کار کن؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت اصلا بهش میگه کار کن؟

آره میگه بعضی وقتا مجبور میشه ازش کمک بگیره مثلا میگه کمک کن همش غر میزنه که خستم وفلان سرکارم.

حالا من خیلی از دخترا وخانم هارو میبینم هم توخونه کار میکنن هم بیرون شاغلن

آره میگه بعضی وقتا مجبور میشه ازش کمک بگیره مثلا میگه کمک کن همش غر میزنه که خستم وفلان سرکارم. ح ...

ای بابا این جوری واقعا بدِ و قدرنشناس بودنشو میرسونه 😓

ایکاش میشد پول میذاشتید روهم براش ماشین ظرفشویی میخریدید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ای بابا این جوری واقعا بدِ و قدرنشناس بودنشو میرسونه 😓ایکاش میشد پول میذاشتید روهم براش ماشین ظرفشو ...

فقط ظرف شستن نیست که یعنی یبار خونه رو جارو نمیزنه سفره نمیندازه مثلا لباس تولباسشویی روشن نمیکنه فقط جاخابشو میندازه میخابه وصبح جمع میکنه همین یعنی وقتایی ک مهمون هم بیاد بلند نمیشه قبلش خونه رو تمیزکنه همیشه خونشون کثیفه سرشو میزاره میخابه عین خیالش نیست. حالا ماخواهر برادرا یه وقتایی میریم تمیز میکنیم اما خب خونه رو باید هرروز تمیزکرد به هفته یبار دوبار نمیشه که

فقط ظرف شستن نیست که یعنی یبار خونه رو جارو نمیزنه سفره نمیندازه مثلا لباس تولباسشویی روشن نمیکنه فق ...

چی بگم والا کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما اونی که هم خودشو زده به خواب نمیشه