2777
2789

خیره میشه به یه گوشه چشاش غمگین میشه گاهی وسط حرف زدن ساکت میشه خیلی وقتا شاده خیلی وقتا یهویی ناراحته یهویی هیجان زده میشه و یهویی به همون سرعت هیجانش خوابیده میشه تمام اینا علائم افسردگیه

اینم بگم رابطه فوق العاده عالی با همدیگه داریم حتی با همدیگه رفیقیم هر حرفی باشه بهم میزنه اما راجع به درد غم و ناراحتیاش هیچ چیز خاصی نمیگه حتی نمیدونم چی تو ذهنش میگذره و اینم میدونم که به خودکشی هم زیاد فکر میکنه و دلم بیشتر آتیش میگیره چند سال دوست بودیم و ازدواج کردیم از اوایل دوستی حالش اوکی نبود چهها بخوام ساده براتون توضیح بدم وقتی پیش منه حالش عالیه و این عالیه بهتون میگم همین علائمی هست که دارم بهتون میگم اما بازم پیش من بش خندونه بیشتر وقتها خوشحاله اما کنار خانوادهاش کنار خانوادهام کنار دوستاش میبینم که نه خنثی هست خانواده به شدت سمی داره و مطمئنم که تمام این آسیبها از گذشته بود باهاش از تایمی که با من وارد رابطه شد خیلی بهتر شد اما متاسفانه کاملاً درمان نشده من از نگاه خیرش از نگاه غمگینش میفهمم دو سه ماهی هست که حس میکنم اوضاعش بدتر شده بچهها نمیدونم باید چیکار بکنم چندین بار بهش گفتم بیا بریم مشاوره یا حتی اگه حوصله آنلاین نداری ویزیت حضوری میگیرم برات چون میدیدم حوصله نداری بیشتر تشویقش میکردم برای ویزیت آنلاین یه بار دعوامون شد و توی دعوا ازش گل گرفتم که حتماً باید ویزیت بشه گفت حوصله حضوری ندارم پس آنلاین بگیر گرفتم باید یک بار صحبت کرد با اینکه از دکتر راضی بود اما باز ادامه نداد نمیدونم باید چیکار بکنم کلی تحقیق کردم فهمیدم قرصهای ضد افسردگی هم اصلاً جالب نیستند

این روزا همه ی مردا افسردگی گرفتن

خرج و مخارج زندگی با درآمد ها نمیخونه

شوهر من میگفت حساب کرده بودم تا سی سالگی یه ماشین خارجی خوب میگیریم و دودوتا چهار تا میشد ، ۱۵ ساله داره کار میکنه اما واقعا این تورم و گرونی جز این نشده که زندگی روز مره بگذره

این دویدن و نرسیدن ها و ارزو هایی که هر روز رسیدن بهشون محال تر میشه ادمو داغون میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزا همه ی مردا افسردگی گرفتن خرج و مخارج زندگی با درآمد ها نمیخونه شوهر من میگفت حساب کرده بودم ...

هیچ مشکل مالی خدا را شکر نداریم هم جفتمون ماشین داریم هم خونه داریم هم خودم شاغلم درآمدم عالیه کمک خرج هستم تو زندگی و هیچ وقت نشده نگران مخارج زندگی هم باشیم مشکلاتی که داره از گذشته است و درمان نشده متاسفانه تراپی هم نمیاد حس میکنم جلو چشام داره آب میشه

هیچ مشکل مالی خدا را شکر نداریم هم جفتمون ماشین داریم هم خونه داریم هم خودم شاغلم درآمدم عالیه کمک خ ...

خداروشکر پس به زیبایی های زندگیتون نگاه کنید

گذشته متعلق به پشت سر هست ، دیگه برنگرد ونگاهشوننکنید

خداروشکر پس به زیبایی های زندگیتون نگاه کنید گذشته متعلق به پشت سر هست ، دیگه برنگرد ونگاهشوننکنید

هم سرم باید زیباییهای زندگی رو ببینه و دل بسپاره به زیباییهای زندگی نه من

هم سرم باید زیباییهای زندگی رو ببینه و دل بسپاره به زیباییهای زندگی نه من

کتاب بخرید و شبا با هم بخونید مثلا شما بخون بهش بگو پیش من گوش کن

به شدت تاثیر داره

یا کتا ب صوتی بگیر

من کتاب صوتی مغازه خودکشی روبا همسرم گوش دادیم خیلی قشنگه