2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

79 بازدید | 14 پست

من حالت تهوع گرفتم شما چرا

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساعت چهار یه اسپرسو خوردن هنوز اثرش هست

تا الان که باید از بین میرفت

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

هموروئید عمل کردم درد دارم خابمم میاد نمیتونم بخابم

آخی انشالله خوب بشی

اومدم خونه فامیل بخوابم خروپف می کنن سرم و گوشم درد گرفت

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
اومدم خونه فامیل بخوابم خروپف می کنن سرم و گوشم درد گرفت

درکت میکنم یکی کنارمه خیلی خروپف میکنه.. شوهرم 😕

سه شبه از غصه خوابم نمی بره

آخی چرا دوست داشتی بگو

آخی چرا دوست داشتی بگو

بچه گربه ی حیاطمون مرد. خیلی دلم براش می سوزه، کوچولو بود، تک و تنها بود 😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بچه گربه ی حیاطمون مرد. خیلی دلم براش می سوزه، کوچولو بود، تک و تنها بود 😭😭

چرا آخه...من خرگوشم و عروس هلندیم ک خیلی بهشون وابسته بودم مردن 🥺

چرا آخه...من خرگوشم و عروس هلندیم ک خیلی بهشون وابسته بودم مردن 🥺

مریض شد، مامانش ولش کرده بود رفته بود، منم یه هفته آوردم خونه تر و خشکش کردم، خوب شد، دوباره گذاشتمش حیاط مرد 😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...