2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

93 بازدید | 14 پست

من حالت تهوع گرفتم شما چرا

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ساعت چهار یه اسپرسو خوردن هنوز اثرش هست

تا الان که باید از بین میرفت

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

هموروئید عمل کردم درد دارم خابمم میاد نمیتونم بخابم

آخی انشالله خوب بشی

اومدم خونه فامیل بخوابم خروپف می کنن سرم و گوشم درد گرفت

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اومدم خونه فامیل بخوابم خروپف می کنن سرم و گوشم درد گرفت

درکت میکنم یکی کنارمه خیلی خروپف میکنه.. شوهرم 😕

سه شبه از غصه خوابم نمی بره

آخی چرا دوست داشتی بگو

آخی چرا دوست داشتی بگو

بچه گربه ی حیاطمون مرد. خیلی دلم براش می سوزه، کوچولو بود، تک و تنها بود 😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بچه گربه ی حیاطمون مرد. خیلی دلم براش می سوزه، کوچولو بود، تک و تنها بود 😭😭

چرا آخه...من خرگوشم و عروس هلندیم ک خیلی بهشون وابسته بودم مردن 🥺

چرا آخه...من خرگوشم و عروس هلندیم ک خیلی بهشون وابسته بودم مردن 🥺

مریض شد، مامانش ولش کرده بود رفته بود، منم یه هفته آوردم خونه تر و خشکش کردم، خوب شد، دوباره گذاشتمش حیاط مرد 😭😭

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...