2777
2789

هررچیزی که قبلا دخترا از انجامش خجالت میکشیدن الان عادی شده من اصلا خوشم نمیاد دوس دارم مثل قبل باشه دخترا حجبوحیاداشته باشن

من نمیدونم چرا کلا با همسنام متفاوتم مثلا از کارایی که همسنوسالام انجام میدن خوشم نمیاد کلا مثل بزرگترا رفتارمیکنم انگارنه انگارکه یه دهه۸۰ی هستم توی جمع همسنام به هیچ وجه نمیشینم انگار دوس دارم فقط توی جمع بزرگترا بشینم از زمانی که دبستان بودم تابه الان داستان همینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دخترا؟؟

عجب

واقعا تو صد سال پیش موندی

دختر خوب این وقت شب باید خواب باشه

گوشی هم نداشته باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان چه بخوای چه نخوای زمونه تغییر کرده. الان دخترا هم با اینکه کمه ولی یکم ازادی بیشتر دارن شما چتونه ار هم سن و سالان نا راضی ای؟ خب به تو چه؟ مشکل بیشتر از خودته

دقیقا عقلش مال دویست سال پیشه

میگه خرید نوار بهداشتی عادی شده😐😐😐😐😐😐😐😐

خدایا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مثلا خیلی راحتن با نامحرم مثلا خریدنواربهداشتی خیلی عادی شده مثلا اینکه از مسائل خصوصیشون محتواتولید ...

خرید نوار بهداشتی با حجب و حیا سنخیتی داره؟

خرید نوار بهداشتی برای بر طرف کردن یه نیاز روزمره اس

مثل اب و غذا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا عقلش مال دویست سال پیشه

بد به جامعه ای که حجب و حیا رو عقب موندگی میدونه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا