2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 105 پست
لذت ؟ من سه تا دارم به خدا که پدرم رو دراوردن

🤣🤣🤣🤣استارتر هنوز تجربه کتک کاری پسر بچه ها رو نداره

هرلحظه باید گارد داشته باشی مشتی لگدی چیزی نیاد سمتت

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بس کنید این افکار مزخرف یکسری میگن دختر یکسری میگن پسر هیچکدوم فرق ندارن هردو به یه اندازه عزیزن برای پدر ومادر یکسری ها مثلا میخان بگن قدیمی ها پسردوست بودن بد بودن از اون طرف بوم افتادن دختر دختر میکنن بفهمید خواهشا هردو جنس عزیزهههههههههههه

دختر ندارم نمیدونم لذت دختر داشتن چطوریه ولی عاشقانه و دیوانه وار عاشق پسرمیم هم من هم همسرم یه جورا ...

خوشبحالتون 🥲🥲🥲برا منم دعا کنین ن شوهر دارم ن بچه ن دوست ن عشق

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

وایییییییی من دخترم تازه یاد گرفته میگ مامااااااان خیلی با ادا و اطوار بخدا ک میمیرم براشششششششش

کلا دخترا عشقن .. و پسر هم پشت و پناهه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

کاش بس کنید این افکار مزخرف یکسری میگن دختر یکسری میگن پسر هیچکدوم فرق ندارن هردو به یه اندازه عزیزن ...

من عاشق پسرم ب دلایلی و.. نمیگم دخترا بدن خودم دخترم و ارزش دخترا خیلی بالاتره از پسر ولی بچم می خوام پسرباشه بدلایلی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

کلا دخترا عشقن .. و پسر هم پشت و پناهه

دخترم پشت پناهه

امروز یک پسر مادرش را کشتهبچه باید ذاتش خوب باشه

بخدا پسرای الان چین اخه پسر خوبش خپبه

واقعا چرا ؟فرقی هم نمیکنه کوچیکه چی باشه کلا عزیز تره

اره اصلا فرقی نداره

ولی همیشه در حق بزرگه ظلم میشه

این بچس نمیفهمه تو بزرگتری کوتاه بیا

بیا بچرووو نگه دار مامان بدبخت شام بزاره بی بچرو نگه دار بابا الان صداش درمیاد

و ....... هزاران چیز دیگه طفلی بچمممم😭😭

دخترم پشت پناهه

دختر شاید وقتی ازدواج کنه نتونه هرجایی کنارت باشه ولی هرجایی روی پسر میتونی حساب کنی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

🤣🤣🤣🤣استارتر هنوز تجربه کتک کاری پسر بچه ها رو نداره هرلحظه باید گارد داشته باشی مشتی لگدی چیزی ن ...

پسرا چرا باید اینجوری کنن باید دست مامانشون همیشه تازه ببوسن